Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Feestelijke opening nieuwe thrill ride ‘De Hoge Hoed’ bij Julianatoren

Feestelijke opening nieuwe thrill ride ‘De Hoge Hoed’ bij Julianatoren

Op uitnodiging van de Julianatoren waren wij afgelopen zaterdag aanwezig bij de opening van de nieuwste attractie en konden wij genieten van nog meer leuke en nieuwe dingen. Vandaag lees je over ons dagje uit en onze tip voor Cas de Ranger.

Nieuwe attractie ‘De Hoge Hoed’

Afgelopen zaterdag werd de nieuwste attractie ‘De Hoge Hoed’ door meneer Kaasschaaf geopend. En wij mochten erbij zijn. Het was een feestelijke opening voor deze spectaculaire nieuwe attractie. De Hoge Hoed is een vrije-valtoren van 10 meter hoog. Deze attractie heeft plaats voor acht kinderen. Zodra iedereen zijn plekje heeft gevonden en vastzit, word je langzaam omhoog getakeld. Wanneer je bovenaan bent blijf je daar even hangen tot het moment dat je weer naar beneden gaat. Door middel van een vrije val en ronddraaiend ‘stort’ je naar beneden. Een te gekke attractie voor kinderen die wel van spanning houden! De Hoge Hoed is te vinden dicht bij de entree van het park, in de buurt van Dino’s Rotsbaan.

Superleuke lenteweken

Van 19 april tot en met 5 mei zijn er weer superleuke lenteweken. Zo kun je kennismaken met Cas de Ranger, hij begon op 19 april met zijn nieuwe show. Op een leuke aantrekkelijke educatieve wijze stoomt Cas de kinderen (en ouders) klaar om op avontuur te gaan in de Experience. Dit is een bospad waarbij je al puzzelend een route aflegt. Hierbij leer je veel over de natuur. Wanneer je aan het eind van de route de goede oplossing instuurt krijg je later via de mail ook nog eens een persoonlijke boodschap van Cas de Ranger.

Speciaal voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar is er een nieuwe show van Dino en Dina. Deze show duurt ongeveer 10 minuten en is perfect voor de doelgroep. Dino en Dina bouwen het liefst de hele dag. Maar tijdens de show weten Dino en Dina niet goed wat ze moeten bouwen. Daarom hebben ze de hulp van de kinderen nodig. En natuurlijk wordt er ook lekker gedanst.

En dit vonden wij ervan

Julianatoren is en blijft een superleuk park voor kinderen. Leuke attracties, leuke shows. Voor ons was dit uitje ook meteen een eerste kennismaking met Cas de Ranger. Wat heeft hij een leuke en leerzame show. Echt de moeite waard om te bezoeken.

Vol enthousiasme vlogen de meiden na de show naar de Experience, ze wilden dolgraag het pad gaan lopen om nog meer te kunnen ontdekken over de natuur. Bij de ingang van de Experience kun je een invulblad en een potlood pakken. Helaas was er geen enkele goede potlood te vinden. Altijd heb ik pennen in mijn tas, en zul je net zien, deze keer niet. De meiden waren behoorlijk teleurgesteld dat ze nu de antwoorden niet konden noteren. Mijn oudste dochter zei al meteen ‘dat is dan wel een leerpunt voor Cas, elke keer de potloden controleren en slijpen‘. Ben je ook van plan om naar de Julianatoren te gaan? Stop dan wat schrijfgerei in je tas.

Verder hebben de meiden enorm genoten. Het reuzenrad, de botsauto’s, de glijbaan, het springkussen…er is zoveel te doen en te zien. De kinderen genieten echt in dit park. Ook ouders worden, onder andere door Jul en Julia en Cas, opgeroepen om actief mee te doen in de show. Dat vonden mijn meiden wel leuk ‘mam, kom je moet mee dansen van Cas!‘ Ook de show ‘De kroon van de baron’ van Jul en Julia was leuk, volgens onze kleuter was de muziek wel een beetje spannend. En hoe leuk is het, dat je na afloop van de show met ze op de foto mag!

Twijfel je nog of het de moeite waard is? Niet twijfelen, gewoon gaan en je zult ervaren dat het een heerlijk park is. Meer informatie vind je op de website.

Lees ook:

Wat vinden jullie van de nieuwste attractie? Durf jij in De Hoge Hoed?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics