Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > De zomerweken in kinderpretpark De Julianatoren

De zomerweken in kinderpretpark De Julianatoren

Vakantietijd! Dus ook weer tijd om naar Kinderpretpark Julianatoren te gaan. Lekker spelen en genieten met Jul & Julia. En dat is deze zomer nog leuker vanwege de Jul & Julia zomerweken. De start van de zomerweken begon op maandag 8 juli en duurt nog tot en met 1 september. Wij zijn afgelopen week al geweest en vertellen je wat je deze zomer kunt verwachten.

Wat houden die zomerweken in?

Naast de attracties zijn er tijdens deze zomerweken vele extra’s te zien en te beleven. Zo is er weer een toffe theatershow waarbij Jul & Julia je meenemen op reis om de wereld. Wederom een leuke theatershow, het verhaal wordt afgewisseld met dans en muziek. Ondanks het wat spannende karakter is het een feestje om bij de show te zijn. Aanrader!

Ooit al een keer willen dansen met meneer Kaasgaaf? Dat kan deze zomer in zijn show ‘limbo dansen’. Ook mevrouw Suikerspin staat klaar om met je te gaan dansen in haar Mexicaanse dansshow. En in de Juls Wild West Show leer je de stoerste passen in de cowboydans. Natuurlijk is ook Cas de Ranger deze zomer weer van de partij. En vergeet niet al die leuke attracties waaronder De Hoge Hoed die eerder dit jaar werd geopend.

Het park is vanaf 10.00 uur open en om 10.20 uur begint altijd de feestelijke openingsshow. Ook deze show is een aanrader, een en al vrolijkheid en enthousiasme van Jul & Julia. En opgelet! Want van 5 tot en met 23 augustus gaat het park een half uur eerder open. Dus al om 09.30 uur en is de openingsshow om 09.50 uur. Nog meer tijd om te genieten van je bezoek aan de Juliantoren!

De speciale zomeravonden

Er zijn ook weer speciale zomeravonden waarbij de Julianatoren tot 20.00 uur is geopend. Dit jaar zijn deze avonden gepland op zaterdag 27 juli en zaterdag 3, 10, 17 en 24 augustus. Elke avond heeft een eigen thema met bijpassende shows, zoals piraten, sprookjes en het wilde westen. Voor iedereen zit er wel een leuke thema avond bij. Hier vindt je meer info over deze speciale zomeravonden.

Wat vinden wij zo leuk aan de Julianatoren?

Het is een heerlijk overzichtelijk park. De attracties liggen dicht bij elkaar. Je hoeft niet ver te lopen. Het personeel is ook aardig en vriendelijk. Ze stellen je kind gerust als het toch even een attractie ietwat spannend vind. Op rustige momenten laten ze je kind gerust nog een keer zitten om te genieten van nog een rondje. Ze doen daar echt niet moeilijk over.

Bijna alle attracties zijn al geschikt voor kleine kinderen. Dat maakt een bezoek aan dit park ook zo fijn. Bij elke attractie staat een meetlat. Aan de hand van de lengte kun je zien of je kind alleen mag of onder begeleiding.

Achter in het pretpark is een bos. Een heerlijke plek om even bij te komen, wat te drinken, of om daar lekker te spelen. Ook aan de ouders is gedacht, want er staan heerlijke ligstoelen voor je klaar.

De afwisseling tussen de attracties en de voorstellingen is fijn. Is je kind moe? Plof dan neer bij een voorstelling, na zo’n voorstelling heeft je kind weer genoeg energie om de ene na de andere attractie in te gaan. Na een voorstelling is er ook altijd tijd om met je held op de foto te gaan. Dat is toch geweldig! Wat ons betreft echt een kindvriendelijk park!

Tip voor zomerse dagen: mocht je de Julianatoren gaan bezoeken en er wordt mooi weer voorspelt, neem dan zeker een extra setje kleding mee. Er zijn namelijk een aantal speelmogelijkheden met water. En dat is met zomerse temperaturen extra fijn.

Lees ook:

Zijn jullie ook van plan om deze zomer naar de Julianatoren te gaan?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een uitnodiging ontvangen *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

 • Vorige week een dagje naar het park geweest. Het leek erg druk gezien alle auto’s op het parkeerterrein, maar dat viel in het park zelf reuze mee. Wij waren met 2 kids, 2,5 jaar en bijna 4 jaar. Nadeel was wel dat die van 2,5 niet overal alleen in mocht, maar wij dus opgevouwen erbij in moesten..

 • Het is zeker een leuk park! Het enige ‘nadeel’, onze jongste mag nog niet in alle attracties onbegeleid. Zit je daar opgevouwen in een helikoptertje of safari karretje

 • Ja zijn we van plan! We gaan dagjes weg i.p.v. op vakantie dit jaar. De oudste heeft een terugkom kaartje van schoolreis. Dat scheelt weer wat 😉 en het is redelijk in de buurt voor ons.

  Ze vond het ontzettend leuk en haar zusjes van 3 en 1.5 kunnen zich er ook prima vermaken zo te lezen.

  Groetjes Anita

 • Ik heb er al veel over gelezen en wil eigenlijk wel echt graag eens gaan, maar het is veel te ver voor op 1 dag te doen en overnachten met kleine kinderen vind ik geen simpel gegeven.

 • Raar hé? Ik woon er niet eens zo ver vandaan en ben nog nooit met onze kinderen naar dit park geweest. Hopelijk ga ik er binnenkort met onze kleinkinderen naar toe. Zouden ze vast erg leuk vinden.

  • Leuk! Ze zullen zich zeker vermaken. Alvast veel plezier en we vinden het altijd leuk om te horen hoe anderen De Julianatoren ervaren.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics