Flavr pakket
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Unboxing- Flavr pakket

Unboxing- Flavr pakket

Naar aanleiding van een persbericht kreeg ik een paar weken geleden een mailtje of ik de FLAVR Diamond rings wilde ontvangen ter review. Ik was dan ook zeer verbaasd toen ik onverwachts een doosje ontving met allerlei producten erin. Dat vraagt natuurlijk om een unboxing. Nieuwsgierig wat er allemaal in zit? Lees dan gezellig mee!

Telefoonhoesjes

Niet alleen ontving ik het FLAVR Riamond rings telefoonhoesje maar ook een FLAVR Ananas hoesje. Beiden voor een Iphone 7 maar na even getest te hebben blijken ze ook te passen op mijn Iphone 6S (ofschoon de gaten voor her en der iets groter zijn dan zou moeten, maar dat is een kleinigheidje). De hoesjes zijn grotendeels doorzichtig wat de originele kleur van de iphone naar voren laat komen, dat vind ik zelf een groot pluspunt.

Bretels

Om dit Flavr artikel uit de doos moest ik wel even lachen. Niet zomaar de eerste de beste maar een echte ananas bretels! Hartstikke leuk om te dragen op een zomerse BBQ, feestje of voor de carnaval. Mijn partner zag ze en trok ze ook meteen aan! Hij vond het zelfs niet erg om er foto’s van te maken. Ofschoon hij liever zijn gezicht niet erop wilde mocht ik zijn lekkere kont (sorry, een beetje bevooroordeeld ben ik wel) wel op de gevoelige plaat vastleggen.

Flavr pakket

Lolly

De lolly zit in een mooi vierkant doosje verpakt. Met vier kinderen is één lolly best lastig delen en daarom besloot ik dat de degene die het beste zou opruimen de lolly zou krijgen. Al eens vier kinderen op een doel af zien rennen? Ik kan je gegarandeerd dat het ten eerste een grote wedstrijd was wie het meeste én beste op zou ruimen en ten tweede maak dan maar eens als moeder een keuze… Niet te doen! Gelukkig lagen er in de diepvries nog een paar ijsjes voor de “verliezers”.

Stickers

Twee kinderen knutselen hier met regelmaat dus het was dan ook een logische keuze om de stickers aan de dames te geven. En wat zijn ze er blij mee! Als dankjewel ontving ik een diamanten ring sticker op mijn hand en vriendlief een ananassticker “deze past goed bij je bretels”.

Lees ook:

*** voor dit artikel hebben we een unboxing pakket ontvangen ***

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

25 reacties