Thuisleven.com
Lavista relatiegeschenken paraplu bedrukken
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Bedrijven laten paraplu’s bedrukken voor de herfst

Bedrijven laten paraplu’s bedrukken voor de herfst

De economie herstelt zich razendsnel, bedrijven houden ook tijdens de pandemie het hoofd boven water. Dit valt logischerwijs gedeeltelijk te verklaren door de financiële steun die bedrijven vanuit de overheid krijgen. Om concurrenten te slim af te zijn zetten bedrijven vaker in op relatiegeschenken. Een goede band met klanten en partners is in de huidige tijd cruciaal. Mede door het feit, dat bedrijven steeds meer uitbesteden en minder in-house uitvoeren. Op deze manier hoeft minder personeel aangenomen te worden en kan worden ingespeeld op een zo laag mogelijke inkoopprijs van goederen of diensten. Populair zijn momenteel de bedrukte paraplu’s. Onder meer Lavista relatiegeschenken biedt ze aan. 

Populariteit bedrukte paraplu’s goed te verklaren

Het is niet voor niets dat met name de bedrukte paraplu’s zo populair zijn. Nu er meer maatregelen losgelaten worden, mogen we steeds meer. De verwachting is dat er in de loop van dit najaar wederom versoepelingen volgen. Het maakt dat mensen naar buiten gaan voor een bezoek aan familie, voor een bezoek aan een museum of dierentuin, enzovoorts. Veel mensen nemen in het najaar een paraplu mee om niet nat te regenen tijdens de herfstdagen. Door bedrukte paraplu’s uit te delen dragen deze uitjes indirect bij aan de naamsbekendheid van organisaties. Het is een slimme vorm van marketing! 

Bedrijfsbeurzen gaan vooralsnog niet door

Daarbij zoeken bedrijven voortdurend naar nieuwe kansen om aan hun naamsbekendheid te werken. Voorheen gebruikte men hier vaak een beurs voor, waar pennen en soortgelijke cadeautjes werden uitgedeeld. Deze beurzen gaan vooralsnog niet door, al lijkt daar dit najaar verandering in te komen. Er mag immers steeds meer, mogelijk ook in grotere groepen. De vraag is in hoeverre het promoten van bedrijven op deze beurzen een duurzame oplossing vormt voor een betere naamsbekendheid. Immers, de kans is groot dat er steeds meer internationale evenementen georganiseerd zullen gaan worden. Men heeft hier positieve ervaringen mee opgedaan in de afgelopen maanden. Deze evenementen zullen veelal digitaal worden aangeboden, zodat het niet noodzakelijk is om over te vliegen naar andere landen. 

Andere relatiegeschenken voor de feestdagen

Niet alleen de bedrukte paraplu’s zijn in trek bij bedrijven. Zij sorteren alvast voor op de drukke feestdagen aan het eind van het jaar. De meeste bedrijven gebruiken de feestdagen om hun medewerkers, maar ook partners te bedanken met een kleinigheidje. Hier zou een relatiegeschenk met logo of bedrijfsnaam altijd onderdeel van moeten zijn. Het is immers een kans om de naamsbekendheid van de organisatie te verbeteren. 

Lees ook:

Gebruik jij regelmatig een paraplu?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics