Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > Scoor je sneakers alvast voor de zomer!

Scoor je sneakers alvast voor de zomer!

Eindelijk zijn die hele koude maanden voorbij en kunnen we uit gaan kijken naar de lente en zomer. Ik heb er alweer helemaal zin in. Meer met de kinderen naar buiten toe om te spelen in speeltuinen, de tuin weer eens op te knappen en om meer mensen te ontmoeten. Ook langere wandelingen staan op de planning. Niet alleen om de conditie weer op pijl te krijgen maar ook om te oefenen voor onze zomervakantie. Dit jaar staat namelijk op de planning om een week Milaan en een week Genua te bewonderen met de kinderen.

18 kilometer per dag wandelen met kinderen

Aangezien wij van die mensen zijn die liever geen metro, bus en trein nemen als we op vakantie gaan, hakken de aantal kilometers die we lopen er behoorlijk in. Zo liepen we vorig jaar in Rome gemiddeld zo’n 18 kilometer per dag. En ja dat was met de kinderen, waarvan de jongste 7 jaar was. De kinderen hebben geen enkele keer gezeurd aangezien we met regelmaat een, lange, pauze inlasten en we goed hebben geoefend van te voren.

Milaan – ervaring

Twee jaar geleden ben ik al met mijn partner Tom naar Milaan geweest. De modestad van Italië. Mijn koffer werd dan ook ingepakt met pumps, chique jurken en andere fashionable items. Immers wilde ik er niet als een slons bij lopen. Die jurken waren het probleem niet, ook de sieraden en de andere items waren geen probleem maar die pumps?

Ooit al eens 15 kilometer op cobblestone en andere ongelijkmatige stenen gelopen? Ik kan je zeggen de blaren stonden behoorlijk op mijn voeten. Op den duur kon ik zelfs geen stap meer verzetten. Gelukkig heb je in Milaan ook apotheken waar we blarenpleisters kochten, echter waren die dingen niet aan te slepen. Tot we het zo zat waren dat we de eerste de beste winkel in zijn gewandeld om een goede paar sneakers aan te schaffen. Die sneakers zijn vorig jaar ook mee geweest naar Rome en heb ik elke dag gedragen. Er was geen blarenpleister meer nodig!

Vervanging van de sneakers

Die sneakers hebben intussen heel wat kilometers gemaakt en zijn nu aan vervanging toe. Zeker omdat we wederom naar de modestad van Italië gaan. Tijd dus om mij te verdiepen in de sneakers. Ditmaal nog nu we thuis zijn ipv met grote blaren de winkels afstruinen.

Ik zoek op dames sneakers en kom al snel uit bij een site met vele leuke en verschillende sneakers. Omdat ik al weet hoe mijn kleren eruit zien tijdens de vakantie kan ik, gelukkig, al gerichter shoppen. Eigenlijk blijft er maar een optie over en dat zijn witte sneakers. Wel neem ik een goede borstel mee en wat schoonmaak spullen om de witte sneakers ook echt wit te houden. Mij is namelijk opgevallen dat Italië een vrij “stoffig” land is. Zo zitten je schoenen en benen echt onder het zand aan het eind van de dag.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics