Thuisleven.com
Luxe gouden oorbellen koop je bij Isabel Bernard voor een mooie prijs (1)
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Luxe gouden oorbellen koop je bij Isabel Bernard voor een mooie prijs

Luxe gouden oorbellen koop je bij Isabel Bernard voor een mooie prijs

Moederdag. Het lijkt nog zover weg, maar voor je het weet is het weer zover. Reden te meer om op tijd iets moois te kopen en te geven bij een heerlijke lunch, brunch of zelfs een zelfgemaakte high-tea. Ook een prachtig moment om alle prachtige tekeningen en knutselwerkjes van de kinderen te overhandigen. Maar wat geef je moeders? Bij Isabel Bernard heb je luxe gouden oorbellen voor een mooie prijs, die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ik zeg: perfect!

Verschillende soorten (gouden) oorbellen

Niet alleen zit er verschil tussen het type oorbel ook is er verschil tussen het soort goud. Bij Isabel Bernard kun je terecht voor gouden oorringen, oorknoppen, creolen, ear cuffs, oorhangers, ear party en parel oorbellen. Oorknopjes zijn natuurlijk de meest veilige keuze en passen over het algemeen bij de dagelijkse outfit. Mocht je (vrouw of moeder) geen fan zijn van goud dan kun je bij Isabel Bernard ook goed terecht voor andere sieraden van goud.

Luxe gouden oorbellen koop je bij Isabel Bernard voor een mooie prijs (1)
Rechts: 14 KARAAT GOUDEN BELLEVILLE LUNA OORKNOPPEN
Links: 14 KARAAT WITGOUDEN SAINT GERMAIN DE L’ECHAUDÉ OORKNOPPEN

Sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard staat vooral bekend om haar 14 karaat gouden sieraden. De gouden kleuren bestaan uit goud, rosé goud en witgoud. Witgoud is een prima keus als je (vrouw/moeder) niet van de kleur goud houdt, maar jij wel graag de luxe van goud wilt geven. Vooral opvallend zijn de tijdloze designs met verfijnde details. Kijk maar eens naar de knopjes hierboven en enkele oorknopjes, iets verderop in dit artikel.

Naast de oorbellen, kettingen, armbanden en ringen zijn er ook portemonnees, tassen, riemen en zelfs schoenen die de look compleet maken en waarmee je mooi kunt matchen. Zo ga je in stijl op pad.

Onze ervaring

De tijdloze designs met verfijnde details zijn net datgene wat mij zo aanspreekt. Eenvoud met stijl noem ik het zelf. Iets wat opvalt bij jong en oud op een positieve manier. Niet alleen de uitgebreide collectie van Isabel Bernard maakt het leuk om daar te shoppen. Ook de verpakking waarin je de sieraden krijgt zijn prachtig in eenvoud en daardoor niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven.

Luxe gouden oorbellen koop je bij Isabel Bernard voor een mooie prijs (1)
SAINT GERMAIN 14 KARAAT WITGOUDEN INITIAL ENKELE OORKNOP (LETTER: V & I)

Lees ook:

Welk type oorbel draag jij graag?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics