MyBox van Leitz

MyBox van Leitz

Even een huis schoon maken met vier kinderen zit er niet in. Overal liggen wel los slingerende troepjes. Een pen op een kast, blaadjes op de tafel, kleine prul dingetjes waar de kinderen mee spelen in de kast, onder de bank allerlei haar elastiekjes – klemmetjes en zelfs een kam. En dat is pas een tiende deel van wat er allemaal in huis rondzwerft. Ofschoon ik durf te beweren dat ik niet de enige ouder ben die hiermee te kampen heeft, voel ik mij toch een beetje opgelaten als er ineens visite voor de deur staat. Omdat dit laatste al meerdere keren gebeurt is hebben we een nieuwe regel in huis. Iedereen die iets niet opruimt op de plek waar het hoort moet een klein klusje uit voeren. Dat helpt gigantisch bij de losslingerende prullen. Maar met regelmaat krijg ik de vraag: “waar moet dit”. Dus wordt het hoog tijd voor MyBox. Wil jij weten wat MyBox is, lees dan snel verder!

Leitz MyBox

Met de MyBoxen van Leitz is opruimen appeltje eitje. De boxen zijn multifunctioneel door de verschillende groottes. Zo is er een grote bak waar een kleinere bak dwars in past (ideaal als je knutselt om de pennen, stiften, scharen in de kleine bak te stoppen en de overige dingen onder in te stoppen). Er is een bak waarbij zelfs pennen, met gummen en paperclips gescheiden kunnen worden. Maar ook handig voor bijvoorbeeld Lego. Wat mij vooral opvalt is dat er een bak in de grote bak geplaatst kan worden. Zo heb je 2 bakken in één. Dit bespaart niet alleen ruimte maar ruimt ook lekker makkelijk op.

MyBox van Leitz

Wat vinden wij ervan?

De MyBox bakken zijn makkelijk te stapelen, erg stevig en bovendien makkelijk te openen en te sluiten met de bijbehorende deksels. Door de witte kleur zijn ze makkelijk te combineren in haast elk huishouden, zelfs in een kinderkamer. Het randje aan de onderkant is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk: blauw, roze, groen en grijs. Nog een bijkomend voordeel is het feit dat de boxen BPA vrij zijn. Zijn de boxen leeg dan kunnen ze makkelijk in elkaar gestapeld worden om zo ruimte te besparen. Altijd handig!

Kortom opruimen is geen probleem meer met deze multifunctionele boxen.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

95 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics