Selecteer een pagina

Herken je dat gevoel dat je wel eens moet kiezen tussen twee opties? Dat kan soms knap lastig zijn, zeker als je echt geen keuze kunt maken. Daarom vind ik de FlipPhoto van Foopla ook zo ontzettend geweldig! Lees snel verder om alles te ontdekken over de FlipPhoto.

Wat is een FlipPhoto

Een FlipPhoto is een foto waarbij twee foto’s in één zijn verwerkt. Wellicht ken je nog wel die postkaarten van vroeger waar zo’n ribbel in zat. Als je vanaf links naar de postkaart kijkt, zie je een prent en als je dan met je ogen van links naar rechts gaat (of net andersom) zie je het beeld verspringen naar een andere prent. Exact dat is nu mogelijk gemaakt met je eigen foto’s. Hoe cool is dat!

Hoe te maken?

Eigenlijk is het heel simpel. Je kiest twee foto’s uit (al een stuk makkelijker dan maar één foto kiezen), en upload deze in het programma. Is dit gedaan, dan neemt het bedrijf alles van je over en gaat ermee aan de slag. Wel nog even je gegevens achter laten in het bestelproces (en betalen) en je ontvangt de FlipPhoto van Foopla vanzelf door de brievenbus. Ervoor thuis blijven is dus niet nodig. Bang zijn op een gebroken foto is ook niet nodig aangezien het goed verpakt wordt, zie de bovenste foto.

Wat kun je ermee?

Wat mij gelijk opvalt nadat ik de FlipPhoto in handen heb is de kwaliteit van het product. Het is velen malen steviger dan een gewone foto. Het effect van een springende foto blijf ik mooi vinden. Dat springende effect kun je hieronder op de collage zien, vooral in de linker foto is nog een beetje van de andere foto te zien.

Minder keuzestress dankzij de FlipPhoto

Doordat de FlipPhoto zo stevig is kun je het niet alleen bewonderen in een mooie fotolijst, maar zou je het ook als boekenlegger kunnen gebruiken. Tevens is het een fantastisch cadeau om te geven, omdat je er allerlei originele kanten mee op kunt. Denk aan:

– Vertellen aan je ouders dat je zwanger bent d.m.v. partnerfoto die verandert in echofoto;
– Een leuk geschenk voor een vriendin die jarig is, foto van nu en foto van vroeger;
– Foto van de kinderen, de kinderen van geposeerd naar uitbundig;
– Zwangerschapsfoto naar eerste foto van de kleine;
– De allereerste foto die genomen is met je partner en jullie trouwfoto

Ik heb zelf voor een liggende foto gekozen, maar je kunt ook kiezen uit een staande en/of vierkante FlipPhoto. Tevens kun je kiezen uit verschillende afmetingen (van 10 x 15 cm tot en met 100 x 70 cm).

Lees ook:

Wat vind jij van de FlipPhoto?

Geverifieerd door ExactMetrics