Thuisleven.com
Mijn magneetboek ik en de wereld.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Mijn magneetboek: ik en de wereld.

Mijn magneetboek: ik en de wereld.

Is jouw kindje niet zo’n lezer en speelt hij/zij nog graag? Dan is het boek Mijn magneetboek: ik en de wereld een geweldige manier om je kind aan het lezen te krijgen. In dit boek mag je kind namelijk helemaal los gaan met magneten, terwijl jij als ouder de korte zinnen voorleest. Dat is nog eens leuk leren!

Mijn magneetboek: ik en de wereld.

Met 45 magneten en heel wat wereldse weetjes, spelenderwijs ontdekken. Verschillende werelddelen, huisvesten verschillende volken, elk met eigen woon-gewoontes.

Joert, iglo, paalwoning, rotswoning of een lemen hut… Weet jij de huizen en hun bewoners weer samen te brengen? In Mijn Magneetboek: ik en de wereld kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken hoe mensen overal ter wereld leven en wonen.

Leuk om te weten: in dezelfde reeks verschenen ook het Magneetboek Dinosaurussen en Mijn dierenmagneetboek.

Wat vinden wij ervan?

Wat ontzettend leuk dat er een boek is met zoveel verschillende huizen en bewoners. Van een huis die we kennen tot paalwoningen in Nieuw-Guinea. Het handige mapje aan de voorkant van het boek functioneert ideaal om de magneten in op te bergen na gebruik. Maar mocht dat eens vergeten worden dan blijven de magneten gelukkig ook goed zitten zodra het boek dichtgeklapt wordt. Wel zo fijn.

Informatie.

Mijn magneetboek: ik en de wereld.
Auteur: Marie-Elise Masson
ISBN: 9789002277108
Uitgever: Davidsfonds / infodok

Lees ook:

Welke huis vind jij het mooiste? En welke woning zou je wel eens in het echt willen zien?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics