Thuisleven.com
Mijn magneetboek ik en de wereld.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Mijn magneetboek: ik en de wereld

Mijn magneetboek: ik en de wereld

Is jouw kindje niet zo’n lezer en speelt hij/zij nog graag? Dan is het boek Mijn magneetboek: ik en de wereld een geweldige manier om je kind aan het lezen te krijgen. In dit boek mag je kind namelijk helemaal los gaan met magneten, terwijl jij als ouder de korte zinnen voorleest. Dat is nog eens leuk leren!

Mijn magneetboek: ik en de wereld

Met 45 magneten en heel wat wereldse weetjes, spelenderwijs ontdekken. Verschillende werelddelen, huisvesten verschillende volken, elk met eigen woon-gewoontes.

Joert, iglo, paalwoning, rotswoning of een lemen hut… Weet jij de huizen en hun bewoners weer samen te brengen? In Mijn Magneetboek: ik en de wereld kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken hoe mensen overal ter wereld leven en wonen.

Leuk om te weten: in dezelfde reeks verschenen ook het Magneetboek Dinosaurussen en Mijn dierenmagneetboek.

Wat vinden wij ervan?

Wat ontzettend leuk dat er een boek is met zoveel verschillende huizen en bewoners. Van een huis die we kennen tot paalwoningen in Nieuw-Guinea. Het handige mapje aan de voorkant van het boek functioneert ideaal om de magneten in op te bergen na gebruik. Maar mocht dat eens vergeten worden dan blijven de magneten gelukkig ook goed zitten zodra het boek dichtgeklapt wordt. Wel zo fijn.

Informatie

Mijn magneetboek: ik en de wereld
Auteur: Marie-Elise Masson
ISBN: 9789002277108
Uitgever: Davidsfonds / infodok

Lees ook:

Welke huis vind jij het mooiste? En welke woning zou je wel eens in het echt willen zien?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics