Woezel & Pip - Natuuravontuur. Een leuk en leerzaam voel- en kijkboek.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Woezel & Pip – Natuuravontuur. Een leuk en leerzaam voel- en kijkboek

Woezel & Pip – Natuuravontuur. Een leuk en leerzaam voel- en kijkboek

In dit nieuwe boek van Woezel en Pip neemt Molletje zijn vriendjes geblinddoekt mee door de tovertuin. Dat zorgt natuurlijk voor supergrappige momenten. Betrek je kindje bij de avonturen en laat hem alles zien en voelen in dit Woezel & Pip natuuravontuur boek.

Woezel & Pip – Natuuravontuur

het is nog wat vroeg in de Tovertuin. Molletje wordt wakker van een geluid, maar hij kan niet zien waar het vandaan komt. Dat komt omdat mollenoogjes niet goed kunnen zien. Om toch te weten waar het geluid vandaan komt heeft Molletje geleerd door de natuur te voelen, ruiken en te horen. De vriendjes van Molletje kunnen wel alles goed zien. Om de vriendjes eens het gevoel te geven hoe Molletje door het leven gaat, krijgen de vriendjes een blinddoek om.

Nu moeten ook Woezel, Pip, Vlindertje, Charlie en Buurpoes gaan voelen, ruiken en horen om te weten wat er om hun heen gebeurd. Voel en kijk jij met ze mee?

Wat vinden wij ervan?

Wat een heerlijk verhaal om voor te lezen aan onze kleine meid. Terwijl ik aan het voorlezen ben gaat haar handje over het boek om te voelen. Op de ene bladzijde is er een zacht uilenbuikje, op de andere bladzijde voelen we de nerven van een blad. Dan weer de barst van een boomstam en een glibberige kikker. Elke bladzijde is een feestje om te lezen en zien.

Informatie.

Woezel & Pip – Natuuravontuur
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgever: Dromenjager Publishing Bv.
ISBN: 9789493216402

Lees ook:

Heb jij je kind al eens geblinddoekt?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics