Selecteer een pagina

In dit nieuwe boek van Woezel en Pip neemt Molletje zijn vriendjes geblinddoekt mee door de tovertuin. Dat zorgt natuurlijk voor supergrappige momenten. Betrek je kindje bij de avonturen en laat hem alles zien en voelen in dit Woezel & Pip natuuravontuur boek.

Woezel & Pip – Natuuravontuur

het is nog wat vroeg in de Tovertuin. Molletje wordt wakker van een geluid, maar hij kan niet zien waar het vandaan komt. Dat komt omdat mollenoogjes niet goed kunnen zien. Om toch te weten waar het geluid vandaan komt heeft Molletje geleerd door de natuur te voelen, ruiken en te horen. De vriendjes van Molletje kunnen wel alles goed zien. Om de vriendjes eens het gevoel te geven hoe Molletje door het leven gaat, krijgen de vriendjes een blinddoek om.

Nu moeten ook Woezel, Pip, Vlindertje, Charlie en Buurpoes gaan voelen, ruiken en horen om te weten wat er om hun heen gebeurd. Voel en kijk jij met ze mee?

Wat vinden wij ervan?

Wat een heerlijk verhaal om voor te lezen aan onze kleine meid. Terwijl ik aan het voorlezen ben gaat haar handje over het boek om te voelen. Op de ene bladzijde is er een zacht uilenbuikje, op de andere bladzijde voelen we de nerven van een blad. Dan weer de barst van een boomstam en een glibberige kikker. Elke bladzijde is een feestje om te lezen en zien.

Informatie.

Woezel & Pip – Natuuravontuur
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgever: Dromenjager Publishing Bv.
ISBN: 9789493216402

Lees ook:

Heb jij je kind al eens geblinddoekt?

Geverifieerd door ExactMetrics