De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn.

De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn.

Zo op het eerste oog ziet De Bibbersteeg er uit als een boek. Maar zodra je het boek open maakt komen er allemaal huisjes tevoorschijn. De een nog griezeliger dan de andere. Wat zal er achter de gevels van de huizen zitten?

De Bibbersteeg.

In elk huisje zitten één of meerdere flapjes. Zodra je een lapje opent komt er een verhaal tevoorschijn en zie je monsters en rare wezens. Zo is er een driekoppige hond, een verschrikkelijke sneeuwman en zijn er een hoop spoken. Het meisje in het boek gaat de huizen een voor een af tot ze bij het laatste huis haar opa tegenkomt. Haar opa helpt haar om haar angst te overwinnen. Want wie onbevooroordeeld op ontdekkingstocht gaat, komt heel wat leuke verrassingen tegen.

De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn.

Wat vinden wij ervan?

Met Halloween voor de deur is dit boek natuurlijk extra leuk om te lezen met kinderen. Het boek ‘de Bibbersteeg’ is aantrekkelijk en interactief. Maar vooral grappig met een zeer verhelderend verhaal over vooroordelen.

Informatie.

De Bibbersteeg.
Auteur: Gilles Baum.
Illustrator: Amandine Piu.
Vertaler: Siska Goeminne.
.Uitgever: De eenhoorn.
ISBN: 9789462916401.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics