Thuisleven.com
De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn

De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn

Zo op het eerste oog ziet De Bibbersteeg er uit als een boek. Maar zodra je het boek open maakt komen er allemaal huisjes tevoorschijn. De een nog griezeliger dan de andere. Wat zal er achter de gevels van de huizen zitten?

De Bibbersteeg

In elk huisje zitten één of meerdere flapjes. Zodra je een lapje opent komt er een verhaal tevoorschijn en zie je monsters en rare wezens. Zo is er een driekoppige hond, een verschrikkelijke sneeuwman en zijn er een hoop spoken. Het meisje in het boek gaat de huizen een voor een af tot ze bij het laatste huis haar opa tegenkomt. Haar opa helpt haar om haar angst te overwinnen. Want wie onbevooroordeeld op ontdekkingstocht gaat, komt heel wat leuke verrassingen tegen.

De Bibbersteeg van uitgeverij De Eenhoorn.

Wat vinden wij ervan?

Met Halloween voor de deur is dit boek natuurlijk extra leuk om te lezen met kinderen. Het boek ‘de Bibbersteeg’ is aantrekkelijk en interactief. Maar vooral grappig met een zeer verhelderend verhaal over vooroordelen.

Informatie

De Bibbersteeg
Auteur: Gilles Baum
Illustrator: Amandine Piu
Vertaler: Siska Goeminne
.Uitgever: De eenhoorn
ISBN: 9789462916401

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics