Thuisleven.com
Griekse mythen voor beginnende lezers Odusseus.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Griekse mythen voor beginnende lezers: Odysseus

Griekse mythen voor beginnende lezers: Odysseus

In de serie ‘Griekse mythen voor beginnende lezers‘ kwamen de boeken van Hercules, Theseus en de Minotaurus en Zeus al aan bod. Nu is het tijd voor het laatste boek in de serie: Odysseus. Uiteraard hopen we dat er nog meer boeken van deze serie verschijnen want er zijn nog veel meer Griekse mythen die de moeite waard zijn om meer van te weten.

Odysseus

Odysseus is beroemd omdat hij een slimmer krijger is die altijd klaar is voor een nieuw avontuur. Hij wilt alles weten, reist veel en bemoeit zich overal mee. Soms is dat heel handig, zoals bij het Trojaanse paard. Maar soms brengt het hem ook wel eens in de problemen. Gelukkig loopt het altijd weer goed af en komt hij na de strijd met Polyphemus, de betovering van Circe, de zang van de Sirenes en de grote uitdaging met Scylla en Charybdis weer thuis in Ithaca. Hier laat hij nog even zien dat hij de sterkste is van iedereen.

Conclusie

Ook dit boek heeft weer alles netjes vorm gegeven. Van illustratie tot tekst. En van kaft tot de laatste pagina. En dat alles in taal dat begrijpend is voor de beginnende lezer.

Informatie

Griekse mythen voor beginnende lezers: Odysseus
Auteur: Eleonora Fornasari
Illustraties: Anna Lang
ISBN: 9789462916432
Uitgever: De Eenhoorn

Griekse mythen voor beginnende lezers.

Lees ook:

Welke Griekse mythe spreekt jou het meest aan?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics