Elly zitzak.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > De Elly zitzak van Terapy voor ergonomie en comfort

De Elly zitzak van Terapy voor ergonomie en comfort

Met een grote groep of een groot gezin televisie kijken is hier wel eens een uitdaging, want waar gaan we allemaal zitten? Ondanks dat we een grote hoekbank hebben, passen we er toch net niet allemaal op als we comfortabel t.v. willen kijken. Laat staan als er eens mensen blijven plannen en mee willen kijken. Een zitzak is dan een hele fijne uitkomst, want een Elly zitzak pak je makkelijk op en heeft een fantastisch comfort als het aankomt op zitten voor de t.v.

Elly zitzak

De Elly zitzak is geen vierkant model maar een prachtige druppel, mits je deze in de rechtopstaande positie neerzet. Niet alleen is de zitzak dan een mooi accessoire in huis maar als je een zit plek nodig hebt dan kan hij je gelijk van dienst zijn. Met de Elly zitzak van Terapy krijg je extra ruggensteun en zit je heerlijk in een warme cocon. Heerlijk om in te zitten, maar nog lekkerder om lekker in te hangen. Je spreekt dan eerder van een ligzak dan een zitzak, maar oké…

Wat vinden wij ervan?

Intussen ligt de zitzak alweer een paar weken bij ons in de woonkamer. Dankzij het formaat is de zitzak makkelijk van plek te veranderen. Zo staat hij bij ons naast de bank, voor de tafel en veelal naast de boekenkast zodat er lekker gelezen kan worden. De zitzak zelf is goed gevuld en daardoor zit of lig je nooit op de grond. Zodra je eenmaal in de zitzak ploft (of dat nu liggend, zittend of op een andere manier is) vormt de vulling zich geheel om je lichaam. Zo heb je maximale comfort.

De zitzak is er in meerdere kleuren, wij hebben voor zand-grijs gekozen.

Informatie

  • Afmetingen: 100 × 50 × 80 cm
  • Inhoud: 320 liter
  • Hoes is wasbaar op 30 graden
  • Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, waaronder zelfs een oranje zitzak.
  • gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit.

Lees ook:

Heb jij een zitzak in huis?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics