Selecteer een pagina

Met een grote groep of een groot gezin televisie kijken is hier wel eens een uitdaging, want waar gaan we allemaal zitten? Ondanks dat we een grote hoekbank hebben, passen we er toch net niet allemaal op als we comfortabel t.v. willen kijken. Laat staan als er eens mensen blijven plannen en mee willen kijken. Een zitzak is dan een hele fijne uitkomst, want een Elly zitzak pak je makkelijk op en heeft een fantastisch comfort als het aankomt op zitten voor de t.v.

Elly zitzak

De Elly zitzak is geen vierkant model maar een prachtige druppel, mits je deze in de rechtopstaande positie neerzet. Niet alleen is de zitzak dan een mooi accessoire in huis maar als je een zit plek nodig hebt dan kan hij je gelijk van dienst zijn. Met de Elly zitzak van Terapy krijg je extra ruggensteun en zit je heerlijk in een warme cocon. Heerlijk om in te zitten, maar nog lekkerder om lekker in te hangen. Je spreekt dan eerder van een ligzak dan een zitzak, maar oké…

Wat vinden wij ervan?

Intussen ligt de zitzak alweer een paar weken bij ons in de woonkamer. Dankzij het formaat is de zitzak makkelijk van plek te veranderen. Zo staat hij bij ons naast de bank, voor de tafel en veelal naast de boekenkast zodat er lekker gelezen kan worden. De zitzak zelf is goed gevuld en daardoor zit of lig je nooit op de grond. Zodra je eenmaal in de zitzak ploft (of dat nu liggend, zittend of op een andere manier is) vormt de vulling zich geheel om je lichaam. Zo heb je maximale comfort.

De zitzak is er in meerdere kleuren, wij hebben voor zand-grijs gekozen.

Informatie

  • Afmetingen: 100 × 50 × 80 cm
  • Inhoud: 320 liter
  • Hoes is wasbaar op 30 graden
  • Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, waaronder zelfs een oranje zitzak.
  • gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit.

Lees ook:

Heb jij een zitzak in huis?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics