Selecteer een pagina

Voor de echte tv-liefhebbers die nooit uitgekeken raken, biedt het internet ondersteunende middelen. Zo zijn er diverse websites die zich toewijden aan het televisiemedium. Een voorbeeld hiervan is de website TVblik. Deze televisiefanaat zet zich volledig in om jouw kijkervaring te optimaliseren. TVblik beschikt over meerdere instrumenten die de kijker van dienst kunnen zijn.

Uitzendingen terugkijken

Op dit online platform kan je gemiste uitzendingen terugkijken. Je vindt op TVblik een overzicht met alle televisieprogramma’s die de afgelopen week zijn uitgezonden. Je kunt deze programma’s filteren op dag, genre en populariteit. Kijk gemiste afleveringen eenvoudig via het internet terug! Er is uiteraard ook een Tv-gids aanwezig. In de gids zie je een schema van alle televisie- uitzendingen die deze dag worden uitgezonden, maar ook het overzicht van de afgelopen dagen.

Nieuws

Ook is er een pagina die al het nieuws uit de Nederlandse televisiewereld verzamelt. Lees het laatste nieuws over je favoriete programma! Zo blijf je op de hoogte van alle actuele nieuwtjes uit de televisiewereld. Het is tevens mogelijk om met andere televisiekijkers te sparren over de uitzendingen die jij gezien hebt. Via het forum kan jij je reactie achterlaten of reacties van anderen lezen. Start of doe mee aan een online discussie.

BN’ers

Tot slot is TVblik voorzien van een database met informatie over alle BN’ers. Wanneer je een BN’er opzoekt, toont de database een verzameling van alle recente televisieprogramma’s waar de BN’er in voorkomt. Kijk jij nog dagelijks televisie? Dan is een website zoals TVblik misschien wel iets voor jou!

Ga jij een TVblik wagen?

Geverifieerd door ExactMetrics