Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > Lampen bij Ditverzinjeniet.nl

Lampen bij Ditverzinjeniet.nl

Nu de dagen weer korter worden is het fijn om goede verlichting in huis te hebben. Maar wist jij ook dat er bij Ditverzinjeniet.nl hele leuke en bijzondere lampen te koop zijn?

Goede verlichting

Bij lampen kun je het zo gek nog niet bedenken of het is er wel. Van eenvoudige en goedkope spotjes tot en met kroonluchters van goud. Hetgeen wat jij en ik in huis willen hebben is waarschijnlijk iets dat er tussen in zit. Maar wat en hoe pak je dat aan?

In een ruimte is het altijd handig om een of twee lampen centraal op te hangen voor goede verlichting. Dat grote licht wil je niet aan hebben als je bijvoorbeeld in bed ligt of in de woonkamer t.v. aan het kijken bent. Dan wil je liever sfeerlicht.

Lig je in bed en wil je graag een boek lezen maar je slaapkamergenoot niet storen dan zijn er speciale leeslampjes, zoals de Harry Potter Golden Snitch Leeslampje (zie foto). Dit lampje is niet alleen ideaal in bed maar ook praktisch in de auto, in de tuin en elke andere gewenste plek. Doordat de lamp op batterijen werkt is hij namelijk overal mee naar toe te nemen, dus pak je Harry Potter boek er maar lekker bij.

Kinderkamer

Ook op de kinderkamer is een grote lamp gewenst. Denk maar eens aan al die momenten dat je de kleine wilt voorlezen, verzorgen en mee wilt spelen. Probeer dat maar eens in het half donker te doen.
Maar voor de knuffelmomenten wil je toch graag iets sfeervoller en wat is er dan leuker dan een grote eenhoornlamp?

De lamp werkt op 3AAA batterijen en daardoor is de eenhoorn ook overal mee naar toe te slepen. Dus ook leuk als je een tent gaat bouwen en daar verlichting nodig hebt. Hij is zelfs zo leuk en bijzonder dat het ook een heel leuk cadeau is om te geven. Ook voor een fotocadeau en baby cadeau kun je terecht bij Ditverzinjeniet.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics