Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Mystery box large van Ditverzinjeniet

Mystery box large van Ditverzinjeniet

Wie is er nu niet gek op een verrassing? Ik in elk geval wel en ben erg blij dat Ditverzinjeniet.nl drie verschillende mystery boxen te koop aanbied. Zo is er een kleine, middelgrote en grote box te koop. Om te kijken of de deal interessant is vroeg ik een Mystery box large aan. In dit artikel unbox ik de doos, houdt er echter rekening mee dat elke doos anders is.

Unboxing Mystery box large

Mystery box large van Ditverzinjeniet

Mocktail faking kit van Calm Club t.w.v. € 22,95

In de set zit een stijlvolle mason jar cocktailshaker met rosé zeefje en dop, een houten juicer om citroen of limoen uit te persen, een muddler, een bamboe tang, twee bamboe rietjes en natuurlijk ook een boekje met de lekkerste mocktail recepten.

Ice Cream Socks t.w.v. € 12,90

De Ice Cream Socks van DOIY hebben een felle, groene kleur. Deze frisse kleur staat altijd leuk bij je outfit en zorgen ervoor dat je kleurrijk je dag kan doorbrengen.

Kikkerland Wind Up Skidum t.w.v. € 19,99

“Skidum is de reïncarnatie van een bepaald ‘gevonden object uit de ruimte’, getransformeerd in een meerpotig beest. Ondanks de evolutie, blijft de revolutie van het tuig hetzelfde: deze jogen spint, tuimelt, slipt en pirouet zichzelf duizelig, hij lijkt dezelfde beweging nimmer te herhalen.

Beker met Xbox logo t.w.v. € 9,95 (afgeprijsd naar € 4,95)

De beker is zwart als hij leeg is, versierd met allerlei groene logo’s. Maar als je er hete koffie of thee in schenkt, dan wordt de mok groen en verschijnen er nog meer Xbox gerelateerde afbeeldingen.

Animal tape dispenser ongeveer t.w.v. € 9,99

3 rolletjes washi-tape in zebra tinten op een zebra.

Warmtekussen Luca vos van Leschi t.w.v. € 29,95

Dit warmtekussen –  in de vorm van een opgekrulde vos – is gemaakt van zachte fleece en gevuld met organische tarwezaden. Deze houden lang de hitte vast, waardoor het kussen wel drie kwartier warm blijft.

You rock sculpture van Bitten t.w.v. € 23,95

Zoek je iets stoers voor in huis? Misschien is het Rock On beeld van Bitten misschien wat voor jou. Deze stoere hand, met de vingers in het rock gebaar, is een leuk woonaccessoire om je vrouwelijke interieur iets stoerder te maken.

Bier sokken van Luckies t.w.v. € 10,95

Deze bier sokken zitten verpakt in een bierblikje én zien eruit als zijn favoriete biertje. Proost!

Make Your Own Tech Sketcher t.w.v. € 19,99

Maak je eigen tech cadeau

Balvi Badkameraccessoire-set Pantone t.w.v. € 35,99

Dit setje mag niet ontbreken in je badkamer. Het bestaat uit een zeepdispenser en beker. Dit setje is gemaakt van polyresin en komt in een leuk kleurtje.

Fizz Creations feestverlichting T-Rex junior t.w.v. € 24,95

Deze dinosaurus wordt aangedreven door een USB en bevat 13 individuele LED’s. Nou kun je elke dag op een brullende manier je kamer verlichten met deze T-Rex sfeerverlichting.

Feline poes krantenbak t.w.v. € 33,95

Maak een eind aan alle rondslingerende kranten op je tafel, met de Feline poes krantenbak van Balvi. In deze krantenbak kun je op een overzichtelijke manier kranten, tijdschriften en reclamefolders opbergen.

Hiermee kom ik uit op een totaal bedrag van € 255,51 en dat voor een bedrag van € 59,99.

Wat kun je er allemaal mee, zeker als niet alles je aanspreekt?

De inhoud van de doos is zeer gevarieerd. Ik kan mij dan ook indenken dat veel artikelen welkom zijn voor eigen gebruik. Het kan ook zijn dat er producten tussen zitten waar jij niks mee kunt. Gooi ze in elk geval niet weg! Alle resources die zijn gebruikt om het product te maken en bij jouw te krijgen zijn dan voor niks geweest. Zonde! Marktplaats, Vinted, rommelmarkten, etc. zijn helemaal hip en daarmee een goede plek om je spullen te ruilen voor iets waar jij wat mee kunt, namelijk geld. Besteed jij je tijd liever aan iets anders gebruik de spullen dan ook voor verjaardagen, (school)surprises, Sinterklaas cadeaus, Kerst cadeaus en andere give aways. Ook daar geen interesse in? Geef het dan gratis weg.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

162 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics