Thuisleven.com
Meis & Maas Lego® tijdschriftenpakket voor kinderen
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Meis & Maas Lego® tijdschriftenpakket voor kinderen

Meis & Maas Lego® tijdschriftenpakket voor kinderen

Kinderen houden van lezen, kinderen houden van spelen, kinderen houden van ontdekken. Maar ook van fantasie, creativiteit en vooral van iets nieuws! En laat dat nou allemaal in één, betaalbaar, magazine zitten. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Meis & Maas

Meis & Maas is een ambitieuze uitgeverij die inspeelt op kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Door in te spelen op de behoefte van kinderen, met sterke merken als Lego®, Minecraft en Star Wars©, leggen kinderen hun tablet, gsm, laptop met liefde aan de kant. Zelfs de t.v. wordt uitgezet voor uiterste concentratie. Maar waarom eigenlijk vroeg ik mij af? Om dat te kunnen beoordelen ontving ik een leuk tijdschriftenpakket om te testen.

Lego®

Dat Lego® het goed doet bij kinderen is een feit. Zeker in dit huis. Overal waar je komt is er wel een bak of een bouwwerk. Er is zelfs een hele stad te vinden. Des te leuker is het dan om het dagelijks half uurtje lezen eens in een ander jasje te steken. Want wie zegt dat lezen perse uit een leesboek moet? Lezen uit een magazine is net zo zinvol, maar vooral heel erg cool! Dit komt uiteraard door dat leuke speeltje wat je erbij krijgt. En geloof mij, ofschoon op het zakje staat wat erin zit, kinderen willen toch de inhoud zien en voelen.

Meis & Maas Lego® tijdschriftenpakket voor kinderen

Lego® tijdschriften

Zoals gezegd weet Meis &Maas goed in te spelen in de wereld van kinderen. Met de magazines Lego® Nexo Knights, Lego® Friends, Lego® Ninjago en Lego® City laten ze dit wel heel goed zien. Elk magazine heeft op de voorkant een zakje met daarin een kleinigheidje. De magazines zijn allen voorzien van een stripavontuur, poster(s), fanpost en leuke puzzels. Kortom veel (lees) plezier in één.

Okido

Maar er is meer bij Meis & Maas. Zo vind je er ook de leuke tijdschriften Okido en Minecraft.
Okido is een tijdschrift voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Het gaat over kunst en wetenschap voor kids. We hebben al eens eerder uitgebreid een review geschreven over de Okido. Elke Okido heeft een nieuw thema, zo gaat nummer #3 over slapen. Maak je eigen dromenvanger, is er een dromendoolhof en uiteraard een leuk verhaaltje (voor het slapengaan).

Meis & Maas Lego® tijdschriftenpakket voor kinderen

Minecraft magazine

Het Minecraft magazine is gestoken in een leuk bewaarmapje. Hierin zit o.a. het magzine maar ook een stickervel en een bouwuitdaging. Het magazine staat boordevol informatie over de game. Ook wetenswaardigheden, posters en een verhaal sieren het magazine. Een absolute aanrader voor kinderen die Minecraft leuk vinden, maar net dat beetje meer eruit willen halen. Bovendien combineer je zo de computer tijd met het lezen van een magazine. Niet alleen beter voor de ogen, maar ook voor het begrijpend lezen, inzicht en noem maar op.

Omdat Meis & Maas meer te bieden heeft dan de tijdschriften die ik benoem en laat zien op de foto’s stuur ik jullie graag door naar de gehele magazine pagina. Hier zijn alle magazines te vinden die ze verkopen.

Lees ook:

* Voor deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

69 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics