Een vlaggenlijn met eigen foto’s
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Een vlaggenlijn met eigen foto’s.

Een vlaggenlijn met eigen foto’s.

Op de meeste feestjes waar ik kom is het eigenlijk wel standaard aangekleed. Een vlaggenlijn, ballonnen en kaarten op een kast. Hartstikke leuk en gezellig maar sinds deze maand weet ik dat het nog leuker kan. Iets minder standaard en vooral erg persoonlijk. Hoe dat kan lees je in deze blog.

Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl.

Je kunt het zo persoonlijk en onpersoonlijk maken als je zelf wilt. Kies je voor natuur foto’s, voor foto’s van je hond of foto’s waar je zelf steeds op staat? Het maakt allemaal niks uit. Daardoor is deze fotoslinger ontzettend handig in vele gevallen. Wordt je moeder 50 dan kun je dus allerlei Sarah afbeeldingen i.c.m. met foto’s van je moeder erop zetten. Wil je juist extra aankleding met kerst dan kies je voor sfeervolle foto’s. Met het gratis te downloaden bestand kun je op deze manier de meest bijzondere creaties maken.
Van Hetfotoalbum.nl mogen wij een fotoslinger op A5 formaat met 25 vlaggetjes testen. De vlaggetjes zijn aan twee kanten te bedrukken waardoor er minimaal 50 foto’s op kunnen staan. Vol enthousiasme ga ik aan de slag. Ik kies 50 foto’s uit en laat ze vervolgens, automatisch, op de slingers plaatsen. Uiteraard loop ik ze vervolgens een voor een na en merk dat de liggende foto’s niet overal even mooi erop staan. Begrijpelijk en logisch. Beetje gefrustreerd rommel ik wat aan tot ik zie dat ik de vlaggen zelfs in kan delen met twee liggende foto’s op één vlag aan een zijde. Ook mooie afbeeldingen naast de foto’s zijn mogelijk (maar daar kies ik op dit moment niet voor). Ik pas de liggende foto’s aan en zoek nog een reeks extra foto’s van de laatste paar jaren uit.

Fotoslinger bestellen.

Nadat ik helemaal klaar ben met het zo goed mogelijk configureren van alle foto’s bestel ik de slinger. Twee dagen later ontvang ik een dikke envelop in de bus. Hier zitten alle vlaggetjes in gebundeld en een touw om de vlaggenlijn te rijgen.
’s Avonds, als de kleintjes in bed liggen, ga ik samen met dochterlief er rustig voor zitten. Eerst bekijken we alle vlaggetjes en sorteren een beetje de boel zodat we niet steeds vergelijkbare vlaggetjes naast elkaar hebben hangen. Het mag echt wel lekker losjes zijn wat ons betreft. Aan een uiteinde van het touw maak ik een knoop, zodanig dat het koord ook opgehangen kan worden. Vervolgens rijgen we de vlaggen een voor een aan het touw. We laten elke keer een kleine ruimte open zodat ze niet strak aan elkaar zitten. En herhalen dit tot alle vlaggen eraan hangen. Dan blijkt pas hoeveel koord wij nog over hebben.

Leuk idee.

Dat brengt mij op het idee dat je de vlaggen ook nog verder uit elkaar kunt hangen zodat er tussen vlaggetje een kaart kan komen te hangen (met leuke knijpers) of je hangt ze wat strakker aan elkaar en benut juist het andere deel van het touw hiermee en hangt in het midden een reeks ballonnen. Kortom knip het touw niet door maar gebruik het op een creatieve manier!
Ook zo enthousiast geworden over deze leuke vlaggenlijn van Hetfotoalbum.nl? Dan kun je deze bestellen op hun pagina. Aangezien de prijzen variëren is het verstandig zelf even een kijkje te nemen.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics