Thuisleven.com

Foto op kurk

Soms zijn er gebeurtenissen in je leven die iets meer regelwerk geven dan andere gebeurtenissen. Welke gebeurtenis dat voor jouw is weet je natuurlijk het beste zelf. Bij ons is dat momenteel het organiseren van ons huwelijk. Afgelopen oktober ben ik namelijk tijdens onze reis naar Rome ten huwelijk gevraagd (en ik zei “ja”). De mail die ik in de dagen erna kreeg van Drukwerknodig.nl kwam dan ook als geroepen.

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig is gespecialiseerd in het bedrukken van boeken. Zo kun je bijvoorbeeld al je recepten die je zelf geschreven hebt in de afgelopen jaren nu als boek voor jezelf (en/of voor anderen) bedrukken en laten inbinden. Zo heb je geen losse papieren meer in de keuken rond slingeren en kun je genieten van een prachtig op maat gemaakt boekwerk. Aangezien ik in de keuken weliswaar erg creatief ben, heb ik nog niet genoeg recepten gespaard om goed te kunnen bundelen. Zodoende ben ik eens verder gaan kijken in de webshop en viel mijn oog al snel op de wanddecoratie van kurk. Immers komt bij het regelen van een huwelijk veel kijken en kan ik dit als prikbord gebruiken om alle afspraken en ideeën op te prikken.

Foto op kurk

Het programma op de website is erg makkelijk in opzet. Je kunt online je ontwerp maken of een PDF doorsturen. Uiteraard moet je ook nog even kiezen of je een staand/liggend model wilt en wat het formaat mag zijn van je ontwerp. Keuze kunnen maken? Indien je een PDF hebt aangeleverd mag je  de bestelling afronden. Heb je gekozen om iets te ontwerpen dan mag je nu gaan spelen in het online programma. Kies je voor een eigen foto of maak je door middel van vormen een artistiek kunstwerk?

Mijn ontwerp

Ik heb er voor gekozen om een foto op kurk te laten afdrukken met een speciale ruimte om dingen op te kunnen prikken. Zo hoef ik niet in mijn aanstaande of in mijzelf te prikken, LOL. Tevens heb ik 50 ongevouwen kaarten met een foto af laten drukken bij hetzelfde bedrijf. Zo kan ik alle afspraken noteren en netjes bij houden. Achterop de kaart kan ik omschrijven wat de ervaring is en naderhand kan ik al deze kaarten bundelen in een fotoalbum. Zo kunnen we over een x-aantal jaren onze gedachtegangen nog eens nalezen.

Welke tip voor de voorbereiding van ons huwelijk heb je voor ons?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

 • Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Heel erg veel plezier met alle voorbereidingen. Leuk overigens om een moadbord te maken

 • Ik ben 33 jaar getrouwd! Dus je zou verwachten dat ik een goeie tip kan geven! Maak keuzes in de voorbereidingen waar jullie zelf het meest gelukkig van worden! Dan word het de mooiste dag in jullie leven! Vaak zijn het de kleinste verrassingen die de dag maken! Alvast veel succes!

 • Wat leuk, gefeliciteerd. Ik ben niet getrouwd dus heb niet echt een tip. Ik zou zeggen zorg voor een goede ceremoniemeester. Foto op kurk is verrassend mooi trouwens.

  • En dan vergeet ik de tip.
   Op pinterest is superveel ideetjes te vinden voor de aankleding.
   Maar vergeet ook niet bij ali-express te kijken. Klinkt gek, maar daar hebben ze ook best veel voor weinig.

 • Allereerst van harte gefeliciteerd! Zelf ben ik 9 jaar getrouwd en ben goed aan het nadenken wat voor tips ik je kan meegeven.
  Neem je corsages voor de daggasten met magneetjes waarschuw voor pinpassen in binnenzak. Als je pinpas met de magneet in aanraking komt doet de pinpas het niet meer. Helaas bij een van onze daggasten gebeurt. Er komen vast meer tips van mij maar ga nu kerstinkopen doen bij de supermarkt.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics