Selecteer een pagina

Na een heerlijke vakantie of een ontspannen weekend vind ik het altijd lastig om weer aan het werk te gaan. Vooral werk dat buitenshuis is en afspraken die al vroeg op de ochtend gepland staan vind ik zwaar. De relaxte klusjes daarentegen zijn wel prettig om mee op gang te komen. Zeker als ik een leuke collega, of cliënt, tegenkom die het eerste kwartiertje / halfuurtje van de werktijd afsnoept door bij te kletsen. En laten we heel eerlijk wezen, dat gebeurt niet alleen bij mij zo…

Dagelijkse routine

Ofschoon het werk veelal hetzelfde is, zijn er natuurlijk ook altijd nieuwe uitdagingen. Zo kan het zomaar zijn dat ik ineens hele andere cliënten krijg. Voor een ander kan het betekenen dat er ineens een uitbreiding van de zaak komt, of juist een nieuwe manager met een geheel andere aanpak van werken. Hoe het ook mogen zijn, die dagelijkse routine is dan wel behoorlijk verstoort. Echter zul je hier uiteindelijk ook wel je weg in weten te vinden.

En toen ging het mis

Maar wat als alles gewoon loopt zoals het moet lopen en er gebeurt ineens iets op het werk. Er valt bijvoorbeeld een stellage op en die beland op jou, of er is geknoeid met verf waardoor jij uitglijd en een ongeluk krijgt. Je zult er niet aan moeten denken, maar toch is de kans dat er iets op je werk gebeurd groot. Immers ben je een groot deel van de dag op je werk. De kans is klein dat er echter iets zeer ernstigs gebeurd. Maar mocht dat gebeuren dan wil je graag goede hulp en begeleiding. Maar wat moet je doen bij letselschade op het werk?

Letselschade

Hoe je ook aan het letsel komt, wanneer een ander verantwoordelijk is heb jij recht op een schadevergoeding. De letselschade juristen van Flyct.nl helpen je bij het claimen van de letselschade.

Lees ook:

Heb jij al eens letselschade op je werk opgelopen?

Geverifieerd door ExactMetrics