Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Recentelijk zijn er 3 nieuwe nijntje boeken uitgebracht: “tel je meet met nijntje”, “welke vorm zie je, nijntje” en “pop-up boek dieren”. In dit artikel licht ik ze uit en maak jij kans om ze alle 3 te winnen.

tel je mee met nijntje.

Er zijn heel veel dingen te tellen in het nieuwe tabboek tel je mee met, nijntje?. Nijntje telt alles wat ze onderweg tegenkomt. Hoeveel bomen staan er in het park? Hoeveel vliegers zie je in de lucht? Aan de tabs zie je welk aantal je kunt tellen.

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Een stevig kartonboek om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met tellen.

welke vorm zie je, nijntje.

Cirkel, vierkant, driehoek en rechthoek: in het nieuwe kartonboek welke vorm zie je, nijntje? leer je samen met nijntje vormen herkennen. Ontdek hoe je ze tegen kan komen in de wereld om je heen. Welke vormen zie jij in de blokken, auto en boot?

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Op de stevige pagina’s staan ook doorkijkjes in verschillende vormen! Zo kun je steeds iets van de volgende pagina zien. Wie zou daar achter de vierkante vensters van het raam staan.

pop-up boek dieren.

Hou jij ook zo van dieren? In het nieuwe kartonnen pop-up boek dieren spelen ze de hoofdrol. Op elke bladzijde komt een ander dier tot leven door middel van een stevige pop-up. Er is een varken met een krulstaart en een leeuw met prachtige gele manen. Welk dier loopt in de wei en heeft een zachte vacht?

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Dit vrolijke boek met de herkenbare dierenillustraties van Dick Bruna is een mooi cadeau voor de feestdagen.

Informatie.

pop-up boek dieren.
ISBN 978-90-5647-912-1.

welke vorm zie je, nijntje?
ISBN 978-90-5647-921-3.

tel je mee met nijntje?
ISBN 978-90-5647-925-1.

Uitgever: Dick Bruna.

Lees ook:

En op Kerstblog: Recensie: nijntje versiert de kerstboom

Welk nijntje boek lijkt jouw het leukste?

#samenwerking

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

44 reacties