Thuisleven.com
Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby's en peuters > Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken

Recentelijk zijn er 3 nieuwe nijntje boeken uitgebracht: “tel je meet met nijntje”, “welke vorm zie je, nijntje” en “pop-up boek dieren”. In dit artikel licht ik ze uit en maak jij kans om ze alle 3 te winnen.

tel je mee met nijntje

Er zijn heel veel dingen te tellen in het nieuwe tabboek tel je mee met, nijntje?. Nijntje telt alles wat ze onderweg tegenkomt. Hoeveel bomen staan er in het park? Hoeveel vliegers zie je in de lucht? Aan de tabs zie je welk aantal je kunt tellen.

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Een stevig kartonboek om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met tellen.

welke vorm zie je, nijntje

Cirkel, vierkant, driehoek en rechthoek: in het nieuwe kartonboek welke vorm zie je, nijntje? leer je samen met nijntje vormen herkennen. Ontdek hoe je ze tegen kan komen in de wereld om je heen. Welke vormen zie jij in de blokken, auto en boot?

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Op de stevige pagina’s staan ook doorkijkjes in verschillende vormen! Zo kun je steeds iets van de volgende pagina zien. Wie zou daar achter de vierkante vensters van het raam staan.

pop-up boek dieren

Hou jij ook zo van dieren? In het nieuwe kartonnen pop-up boek dieren spelen ze de hoofdrol. Op elke bladzijde komt een ander dier tot leven door middel van een stevige pop-up. Er is een varken met een krulstaart en een leeuw met prachtige gele manen. Welk dier loopt in de wei en heeft een zachte vacht?

Leer tellen, vormen en dieren in de nieuwe nijntje boeken.

Dit vrolijke boek met de herkenbare dierenillustraties van Dick Bruna is een mooi cadeau voor de feestdagen.

Informatie

pop-up boek dieren.
ISBN 978-90-5647-912-1.

welke vorm zie je, nijntje?
ISBN 978-90-5647-921-3.

tel je mee met nijntje?
ISBN 978-90-5647-925-1.

Uitgever: Dick Bruna.

Lees ook:

En op Kerstblog: Recensie: nijntje versiert de kerstboom

Welk nijntje boek lijkt jouw het leukste?

#samenwerking

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

44 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics