Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers.

Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers.

Ditmaal geen voorleesboek maar een badboekje waar de kleine ukkepuk helemaal zelf mee kan spelen. Lees meer over het boekje ‘Strandpret met nijntje’ in dit artikel.

Strandpret met nijntje.

Nijntje speelt op het strand. Wie zwemt er in de zee? En wat is er te zien in de lucht? Een zomers badboekje met doorkijkjes.

Op het strand speelt nijntje met haar schep en verzamelt ze schelpen. In de zee ziet ze heel veel vissen. Weet jij wat nijntje allemaal ziet in de lucht? Het doorkijkje op elke pagina maakt dit boek extra leuk.

Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers.

Wat vinden wij ervan?

Dit badboekje in de kleuren blauw en geel valt lekker op. Zowel in bad als daarbuiten. Het boekje heeft een prachtige doorkijk waardoor het nog leuker wordt om de pagina’s om te slaan. Zo zien we nijntje op het strand spelen met de schelpen, nemen we een duikje in de zee en kijken we in de lucht.

Evi vindt het maar wat leuk en sleept het overal mee naar toe. En ook fijn, het boekje heeft geen papieren of kartonnen pagina’s waardoor het zelfs niet erg is als ze het eens in de mond stopt.

Informatie.

Strandpret met nijntje.
Auteur: Dick Bruna.
Illustraties: Dick Bruna.
Uitgever: Mercis Publishing B.V.
ISBN 978-90-5647-908-4

Lees ook:

Gaat jullie kindje graag in bad?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

4 reacties

  • Dit badboekje zou echt iets zijn voor mijn kleine neefje, in tegenstelling met zijn zusje, is hij een jongetje die zich zelf prima kan vermaken. Zet hem neer met een stukje speelgoed en je hoort hem niet meer. Zijn zusje is heel anders, die verveelt zich veel sneller en probeert dan Oma te porren om met haar te gaan spelen. Ieder kindje is weer anders.