Thuisleven.com
Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers

Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers

Ditmaal geen voorleesboek maar een badboekje waar de kleine ukkepuk helemaal zelf mee kan spelen. Lees meer over het boekje ‘Strandpret met nijntje’ in dit artikel.

Strandpret met nijntje

Nijntje speelt op het strand. Wie zwemt er in de zee? En wat is er te zien in de lucht? Een zomers badboekje met doorkijkjes.

Op het strand speelt nijntje met haar schep en verzamelt ze schelpen. In de zee ziet ze heel veel vissen. Weet jij wat nijntje allemaal ziet in de lucht? Het doorkijkje op elke pagina maakt dit boek extra leuk.

Strandpret met nijntje, een prachtig badboek voor de jonge lezers.

Wat vinden wij ervan?

Dit badboekje in de kleuren blauw en geel valt lekker op. Zowel in bad als daarbuiten. Het boekje heeft een prachtige doorkijk waardoor het nog leuker wordt om de pagina’s om te slaan. Zo zien we nijntje op het strand spelen met de schelpen, nemen we een duikje in de zee en kijken we in de lucht.

Evi vindt het maar wat leuk en sleept het overal mee naar toe. En ook fijn, het boekje heeft geen papieren of kartonnen pagina’s waardoor het zelfs niet erg is als ze het eens in de mond stopt.

Informatie

Strandpret met nijntje
Auteur: Dick Bruna
Illustraties: Dick Bruna
Uitgever: Mercis Publishing B.V
ISBN 978-90-5647-908-4

Lees ook:

Gaat jullie kindje graag in bad?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Dit badboekje zou echt iets zijn voor mijn kleine neefje, in tegenstelling met zijn zusje, is hij een jongetje die zich zelf prima kan vermaken. Zet hem neer met een stukje speelgoed en je hoort hem niet meer. Zijn zusje is heel anders, die verveelt zich veel sneller en probeert dan Oma te porren om met haar te gaan spelen. Ieder kindje is weer anders.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics