Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Ice

Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Ice

Verwonder je over de spectaculaire schaatsacts van de Pieten, zing mee met de gezelligste Sinterklaasliedjes in Oudhollandse sferen en ontmoet natuurlijk de Sint! Jim Bakkum en Bettina Holwerda presenteren Sint on Ice! Samen met Sinterklaas en de IJspieten nemen zij je mee op een feestelijk, winters schaatsavontuur. Zal het Jim en Bettina lukken om het grootste feest ooit voor de Sint te organiseren? Er zijn volop pepernoten, cadeautjes, taaitaai en speculaas. Maar, wat mist er dan toch?

Het sterrenkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda zullen samen in de unieke sinterklaas-schaatsshow Sint on Ice te zien zijn. Op 22, 23 en 24 november vinden er in het Autotron ’s-Hertogenbosch zeven spectaculaire sinterklaasshows op het ijs plaats. Naast Sinterklaas en de schaatsende pieten spelen Jim en Bettina in de voorstelling een grote rol.

Familievoorstelling

Voor Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda blijft het samen spelen in een voorstelling heel bijzonder. In 2006, toen ze de hoofdrollen in Grease speelden, kregen ze een relatie en sindsdien stonden ze vrijwel niet meer samen in een voorstelling. ‘We zijn nu dertien jaar en drie kinderen verder,’ laat Jim weten. ‘Dat Bettina en ik nu samen in een familievoorstelling mogen spelen, zien we als iets heel speciaals.

Pakjesavond

Thuis vieren we altijd met de hele familie pakjesavond en onze kids vinden het nu al magisch dat papa en mama gaan samenwerken met Sinterklaas. We verheugen ons dus erg op de voorstellingen in november.’ Sint on Ice is een samenwerking tussen Autotron (onderdeel van Libéma), Van Hoorne Entertainment en Senf Theaterpartners. Tijdens de spectaculaire ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste
sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur. Van Hoorne is niet onbekend met het maken van familieshows. Al eerder maakte hij de succesvolle familievoorstellingen van Brandweerman Sam, Paw Patrol, Woezel en Pip en Fien en Teun.

Kaartverkoop en meer informatie: sintonice.nl.

Lees ook:

Ga jij naar Sint on Ice?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

35 reacties

 • ik geloof nog steeds in Sinterklaas en het is elk jaar weer genieten van deze gezellige tijd. Zo’n show zou dus nog meer toevoegen.

 • Oh sint on ice lijkt me echt zooooooo gaaf voor mijn dochters zeg 🙂 ik waag dus dolgraag een kansje mee !!!!!

 • super leuk om met de kinderen en oma te gaan. Gezellig dagje uit.
  Schaatsen, ijs en sinterklaar…perfecte combi

 • Op deze site lees ik er voor het eerst over deze voorstelling. Het zou leuk zijn om met onze kleinkinderen, hun vriendjes te ontmoeten.

 • Onze oudste vind Sinterklaas superspannend en zijn zusje is heel erg nieuwsgierig. Superleuk om met ons gezinnetje hiernaar toe te gaan. Ik doe heel graag mee

 • Met het gezin naar sint on ice
  Dat word vast een gezellige reis.
  Wie wil dat nou niet?
  Een show op het ijs met sint en piet.
  Daarom de ik graag mee aan deze actie
  En wacht geduldig op jullie reactie

 • Wat zou dit fantastisch zijn voor onze kleinzoon en zijn zusje. Onze kleinzoon heeft lange tijd in het ziekenhuis gelegen maar is ook jarig op 5 december! Hij is een kind met een nare ziekte en moet vaak voor behandeling in het ziekenhuis zijn. Wat zou het geweldig zijn hem hiermee te verrassen en samen met zijn zus en met opa en oma hiervan te mogen genieten!

 • De Sint op het ijs?
  Hij lijkt wel niet wijs!
  Dat gaat gevaarlijk zijn,
  hopelijk doet hij zich geen pijn.
  Schaatsen kan hij vast niet,
  dat lijkt me meer iets voor Piet.
  Amerigo doet het vast niet beter,
  op het ijs met hoeven gaat voor geen meter.
  Hopelijk word het avontuur op het ijs hem niet te veel
  en laat hij alles heel.
  Toch willen we heel graag komen kijken,
  over hun schaatskunsten zullen we dan ook niet zeiken.

 • Geweldige actie! Ik doe heel graag mee, dit zou een onvergetelijke dag worden voor de kinderen (en voor ons ook natuurlijk).

 • Jaa super leuk, gezellig met onze drie kinderen. Ze zijn ook alledrie de komende maanden. November december jarig dus een super gezellig en gaaf cadeau

 • Een ijsspektakel in het Autotron in Den Bosch, daar hebben wij wel zin aan.
  Daar zou ik graag samen met mijn man en twee kleinkinderen naar toe gaan.
  De kleinkinderen schrijven nog allebei brieven aan Sinterklaas
  en zijn zwarte pieterbaas.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee met kaartjes voor Sint on ice.
  Ook al is het voor ons een lange reis.

 • Dit zouden er hier 2 heel gaaf vinden en ook heel spannend natuurlijk, dus waag graag een kansje

 • wat een cool gebaar verras mijn kleinkinderen maar met dit te gekke exemplaar #duimenmaar
  ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics