Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Heerlijke lange fietstochten en bruine benen door een capribroek

Heerlijke lange fietstochten en bruine benen door een capribroek

De vaste lezers weten dat wij in onze vrije tijd graag fietsen middels knooppunten. We komen op de mooiste plekjes in onze regio en de rondjes worden steeds groter. De noodzaak van een pitstop wordt steeds groter, maar om daar nu met fietskleding binnen te komen draven…

Kleding geschikt voor de recreatieve fietstocht

Nu ben ik op zoek gegaan naar kleding die lekker zit tijdens het fietsen, maar ook representatief is wanneer wij onderweg van een welverdiende lunch genieten. Wanneer ik om ons heen kijk zitten er veelal zakenmensen te lunchen op maandagmiddag. Zie je het voor je? Zij netjes in pak en wij zwetend en buiten adem binnen, vallen. Dus ik wil toch graag netjes voor de dag komen en ik neem een kijkje bij OTTO.
Een rok of jurk vind ik niet handig tijdens het fietsen. Het staat daarentegen we enorm leuk. Toch vallen ze af en niet alleen door de schurende bovenbenen, maar ook mijn knieën vinden het niet prettig fietsen met een rok. En een lange broek of pantalon verhult mijn melkflessen. Zo kom ik nooit aan bruine benen (en stevige kuiten). Ach, natuurlijk, ik heb de gulden middenweg gevonden.

Een capribroek

Of te wel een korte broek met lange pijpen, de capribroek. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Het fietsen met een capribroek is comfortabel. Door de rechte pijpen ziet het er netjes en degelijk uit en toch een beetje sportief. Door de effen kleur is de capribroek eigenlijk een basis artikel dat een ieder in de kast moet hebben. Ik heb een zwarte en olijfgroene capribroek gekocht. Met een leuke top of shirt kan ik er eenvoudig een zomers kleurtje in brengen. En in de zakken kan ik mijn huissleutels en betaalpas kwijt. Scheelt weer ballast dat ik geen handtas mee hoef te nemen. Mocht je last hebben van zadelpijn, dan kan je onder de capribroek altijd nog een fietsbroek met zeem dragen.
Kijk mij eens lekker in het zonnetje genieten!

Lees ook:

Welke kleding draag jij graag tijdens het fietsen?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Een korte broek draag ik niet meer, als ik ga fietsen. Ik vind dat dat mij niet staat.
    Heb meestal een lange broek met omgeslagen pijpen.
    Ik maak me nooit druk om bruine benen, dat interesseert me eigenlijk niet zo.
    Wij fietsen ook altijd knooppuntroutes, wel zo gemakkelijk, raak je de weg nooit kwijt.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics