Thuisleven.com
Ik kan je niet vergeten
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Roman > Recensie ‘Ik kan je niet vergeten’ jeugdroman

Recensie ‘Ik kan je niet vergeten’ jeugdroman

Levi is een Australische jongen die zijn vriendinnetje is verloren. Daarna raakt hij diep in de put. Zo diep dat zijn moeder hem naar zijn vader in Amerika stuurt in de hoop dat hij daar wat kan loskomen van de situatie. In een nieuwe omgeving, zonder steeds overal herinneringen tegen te komen van zijn eerste vriendinnetje. Bij zijn vader gaat het niet echt veel beter, Levi praat niet, al maanden niet en dat maakt het nog moeilijker om andere mensen te leren kennen en toe te laten in zijn eigen wereldje.

Ashley Royer heeft het wattpad award gewonnen en dit is haar eerste echte boek.
Wattpad is een online schrijvers gemeenschap waar ervaren en beginnende schrijvers hun werk kunnen publiceren. Ook zijn daar schrijfwedstrijden en awards te winnen. Ashley is daar begonnen met schrijven toen zij 13 was, nu is ze 18 jaar en in het laatste jaar highschool bezig.

Ik kan je niet vergeten

Ik kan je niet vergeten is in het begin een heel depressief boek. De zwartheid en het verdriet stromen door de woorden die je bijna mee trekken in een diep dal. Een zwaarmoedige bijsmaak door een droefgeestig, somber en neerslachtig personage. Als je zelf een vrolijk en gezellig mens bent is dit wat moeilijk om je in in te leven en te lezen.
De schrijfstijl zelf is heel persoonlijk en fijn om te lezen. Het is echt door een jong iemand geschreven en dat voel je door het hele verhaal. Ze heeft zich goed ingeleefd in haar personage en laat je weer terug gaan naar je gevoel van toen je zelf deze leeftijd had. Na een tijdje wordt ook vanuit een ander personage geschreven zodat het boek wat meer diepgang krijgt en je de zaken van twee kanten belicht ziet. Het maakt het boek ook meteen een stuk vrolijker en lichter en na die eerste paar hoofdstukken is dat erg verfrissend.
Een jeugd roman, dat rustig voortkabbelt met een duidelijk eindpunt.

Waar te koop & informatie

Het e-book telt 267 pagina’s en kost €6,99 bij bol.com.
Heb je liever een papieren versie dan betaal je €18,99 bij bol.com en zijn het 288 pagina’s

Auteur: Ashley Royer
Taal: Nederlands
Vertaald door: Hilke Makkink
Uitgeverij Callenbach
Verschijningsdatum: september 2016
Druk1
ISBN 109026621787
ISBN 139789026621789

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics