Krijg het volledige aankoopbedrag terug van één pak Verkade NoboSprits Speculaas. Nieuw Speculaas van Verkade NoboSprits. Een heerlijke combinatie van de smaak van speculaas en de brosse NoboSprits koek. Probeer nu!

Deelnemende producten:

Alleen geldig op Verkade NoboSprits Speculaas 150 gr.

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een Albert Heijn of Jumbo-winkel in Nederland.

Looptijd en actievoorwaarden:

Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks. Deze cashback actie is begonnen op 27-11-2023. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie. Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet áltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon. Indien deze cashback actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon. Overige voorwaarden zie Scoupy.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto: Scoupy

Geverifieerd door ExactMetrics