Gratis Always Night maandverband.

Gratis Always Night maandverband

Laten we eerlijk zijn, het vinden van het juiste maandverband dat je ’s nachts gemoedsrust geeft, kan soms een uitdaging zijn. Maar wat als we je vertellen dat je nu de kans hebt om Always Night maandverband helemaal gratis uit te proberen? Bij Tikkie maken ze dit mogelijk met een spannende geld-terug-actie. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis van comfort, vertrouwen en gemoedsrust, terwijl we je laten zien hoe je kunt genieten van Always Night maandverband zonder er zelfs maar een cent aan uit te geven. Het is tijd om afscheid te nemen van zorgen en ongemak en hallo te zeggen tegen een nachtrust waarop je kunt vertrouwen, dankzij Tikkie!

Deelnemende producten:

  • Always Ultra Day & Night (10 of 20 stuks)
  • Ultra Secure Night (9 of 18 stuks)
  • Ultra Secure Night Extra (8 of 16 stuks)
  • Cotton Protection Night (8 of 16 stuks)
  • Platinum Day & Night (8 of 16 stuks)
  • Platinum Secure Night (7 of 14 stuks)
  • Maxi Night (16 stuks)
  • Maxi Profresh Night (14 stuks) maandverband

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Supermarkt of drogist (niet online)

Looptijd en actievoorwaarden:

De actie is geldig van 30 november of stopt zodra het maximaal cashbacks is bereikt (zolang er cashbacks beschikbaar zijn, is de actie beschikbaar in de app).

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Tikkie

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics