Gratis blikje Starbucks Tripleshot Espresso.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > G.T.A. lopend > Gratis blikje Starbucks Tripleshot Espresso

Gratis blikje Starbucks Tripleshot Espresso

Koffieliefhebbers opgelet! Stel je voor dat je een heerlijk blikje Starbucks Tripleshot Espresso kunt scoren zonder een cent uit te geven. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Nou, bij Tikkie maken ze het mogelijk met hun opwindende geld-terug-actie. In dit blogartikel laten we je kennismaken met deze geweldige kans om jouw dag op te fleuren met een verfrissende dosis cafeïne, terwijl je portemonnee intact blijft. Ontdek hoe je kunt genieten van Starbucks Tripleshot Espresso ter waarde van €2,39 zonder er zelfs maar een dubbeltje voor neer te tellen. Het is tijd om je favoriete koffiemoment nog specialer te maken, en Tikkie is er om je daarbij te helpen!

Deelnemende producten:

Een blikje Starbucks Tripleshot Espresso + Milk of de no Sugar

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Albert Heijn to go, Spar express, Jumbo supermarkt of TotalEnergies pomp (niet online)

Looptijd en actievoorwaarden:

De actie is geldig t/m 18 november of stopt zodra het maximaal cashbacks is bereikt (zolang er cashbacks beschikbaar zijn, is de actie beschikbaar in de app)

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Tikkie

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics