Gratis: Melkunie vla als hulpmiddel tegen de invlatiecorrectie.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > G.T.A. verlopen > Gratis: Melkunie vla als hulpmiddel tegen de invlatiecorrectie

Gratis: Melkunie vla als hulpmiddel tegen de invlatiecorrectie

Gezien de huidige prijzen die nog altijd hoog zijn, begrijpen we dat je financiële ruimte misschien wat beperkter is. Daarom verlengt Melkunie de Invlatiecorrectie, een aantrekkelijke bonus waarmee je het volledige aankoopbedrag van een pak Melkunie vla terugkrijgt. Zo houd je weer wat extra ruimte over om te genieten van een smakelijk dessert. En als je kiest voor dubbelvla, kun je zelfs dubbel genieten.

Het werkt eenvoudig. Koop gewoon een pak Melkunie vla naar jouw keuze bij de supermarkt. Upload je kassabon op www.invlatiecorrectie.nl en ontvang het aankoopbedrag binnen 48 uur terug. Melkunie wil je graag de mogelijkheid bieden om van onze producten te genieten, zelfs in deze periode van financiële uitdagingen. Wij hopen dat je hier volop van profiteert.

Deelnemende producten:

Een pak Melkunie vla naar keuze

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Supermarkten

Looptijd en actievoorwaarden:

Actie loopt van 25 september t/m 12 november. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op deze actie. Ga naar www.invlatiecorrectie.nl voor meer informatie. 

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Andere smaken moeilijk verkrijgbaar, vaak alleen bolletjes met vanille smaak vla en dan is de vanille smaak ver te zoeken, de rum-rozijn is een stuk lekkerder maar niet overal verkrijgbaar!

  • heerlijk! Bedankt weer voor het delen 🙂 Ik kijk altijd bij jou cashback acties, heel fijn dat je dit bundelt!

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics