Verkade Digestive Vanille Cream
Thuisleven.com > Eten en drinken > Verkade Digestive Vanille Cream.

Verkade Digestive Vanille Cream.

“De meisjes van Verkade weten als geen ander dat genieten goed voor je is. Daarom zijn zij altijd in de weer om de lekkerste koekjes en chocolade van de wereld te maken, in alle soorten en maten. Voor een onmisbaar Verkade verwenmoment, elk moment van de dag.”

Verkade Digestive Vanille Cream.

En zo kwam Verkade onlangs weer met een nieuw product op de markt: Digestive Vanille Cream en Digestive Chocolade Cream. Is dit nu echt een ander product dan de dubbele kaakjes (fourrébiscuitjes met vanillecrème ertussen) die al sinds jaar en dag in de schappen van de supermarkt liggen? Ik zeg: JA! De Digestive Vanille Cream bestaat uit twee Original Digestive graankoekjes met daartussen een crèmelaagje. Doordat het graanbiscuitje lekker bros is, zijn deze koekjes echt heerlijk van smaak. Heel anders dan een “droog” Mariabiscuitje bijvoorbeeld.

Rol biscuit.

De rol Digestive Vanille Cream is wel een stuk kleiner dan de bekende fourrébiscuitjes. De biscuitjes zelf zijn zeker wel de helft kleiner. Deze rol leek mij superhandig om in mijn tas te steken voor onderweg naar onze vakantiebestemming. We hebben er onderweg zeker van gesmuld, maar doordat de biscuitjes zo bros zijn gingen ze wel snel stuk en werd het kruimelig in mijn tas. De volgende keer zal ik ze toch maar in een trommeltje doen.
Het koekje is groot genoeg voor kleine kinderen. Zelf vind ik ze eigenlijk wat aan de kleine kant, maar dan kun je er ook lekker 2 nemen natuurlijk;-) Hmm… dan is de rol weer zo leeg.

Verkrijgbaarheid.

De Verkade Digestive Vanille Cream en de Verkade Digestive Chocolade Cream zijn te koop in de supermarkt. Bij AH kosten ze € 1,39 voor een rol 205 gram met daarin ongeveer 16 biscuitjes.

Lees ook:

Geniet ervan!

gastbloggerthuisleven

Voeg commentaar toe