Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Gratis gepersonaliseerd digitaal prentenboek

Gratis gepersonaliseerd digitaal prentenboek

Meestal starten we het begin van de week met een leuke winactie. Deze keer gaan we geen winactie in zetten maar geven we iedereen een gepersonaliseerd digitaal prentenboek van mijnkleuterboek.nl. Met andere woorden: iedereen is eens de winnaar!

Mijn kleuterboek

Al vele boeken zijn er op de markt gekomen en van alles valt er natuurlijk iets positiefs te zeggen. Mijn kleuterboek onderscheid zich van de boeken op de markt doordat het kind de hoofdrol in het boek speelt samen met 1 of 2 bekenden, zoals papa, mama, oma, broertje/zusje, vriendje etc.. De gepersonaliseerde kinderboeken heb je al vanaf €16,95 in huis. Op dit moment zijn er de volgende kinderboeken te bestellen:

 • …… en het spook
 • Het grote dino-doe-boek van ……. (hier hebben we op Thuisleven al eens aandacht aan besteed)
 • ….. en ….. in het bos
 • Puur geluk & spuitluiers (voor …….)

Ook zijn er uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje verkrijgbaar die je gepersonaliseerd kunt bestellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de site van Thuisleven maak je een keuze uit één van de boeken waar je mee aan de slag gaat. Vervolgens ga je aan de slag om de hoofdpersoon geheel te stylen naar jouw wensen, maak je iemand die op het desbetreffende kindje lijkt of kies je er voor om hem/haar er juist heel anders uit te laten zien?

Zodra je uitgespeeld bent met het poppetje mag je nog wat andere figuren gaan stylen. Kies je voor een jongen of een meisje, welke huids- en haarkleur? En mag hij een bril op of juist niet? Enzovoorts…

En dan komt het moment om de figuren een naam te geven en mag het boek besteld worden. Mocht je nog een persoonlijke boodschap op de achterkant van het boek willen, dan bestaat die mogelijkheid ook. Zo creëer je dus echt een persoonlijke herinnering (leuk ook om te geven met een geboorte, communie, verjaardag, of andere bijzondere gebeurtenis. En niet alleen als ouders zijnde maar ook als (peet)oom, (peet)tante, opa, oma, enzovoorts).

Gratis gepersonaliseerde prentenboeken

Met de code Thuisleven2020 kun je een gratis e-book (geschikt voor tablets, computers/laptops en smartphones) bestellen. Selecteer hieronder het boek van jouw keuze, stel de personen samen en voer je code en e-mailadres in. Dan komt het e-book zo snel mogelijk jouw kant op.

Goed om te weten:

 • De persoonlijke boodschap is alleen mogelijk op gedrukte exemplaren en is niet beschikbaar voor e-books.
 • Code is te gebruiken t/m 30/01/2020
 • De digitale prentenboeken (PDF) kunnen het best gelezen worden op de tablet, maar zijn ook geschikt voor laptop/computer of smartphone.
 • Per e-mailadres kan de actiecode 1 maal gebruikt worden.
 • *het gaat om de boeken “jouw naam en het spook”  en “naam 1 en naam 2 in het bos”, zie website voor meer informatie.
 • Mijn kinderboeken gebruikt de opgegeven e-mailadressen alleen voor het toesturen van het e-book (en niet voor reclame/mailings o.i.d.).

Welk boek lees jij liever gepersonaliseerd of ongepersonaliseerd?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

 • Dit is leuk, dat vinden mijn kleinkinderen zeker ook.
  Een boekje waar je zelf in meespeelt, hoe leuk kan het zijn.

 • Super leuk nu mijn oudste het aan zijn jongere zusje zelf kan voorlezen! Vermakelijk om die gezichtjes te zien stralen als ze hun eigen naam ontdekken in het boekje!

 • Wat leuk! Ik heb er eentje besteld. Gepersonaliseerde boeken is voor kinderen natuurlijk erg leuk. Ze gaan zich er dan automatisch meer in verplaatsen. Maar niet gepersonaliseerde boeken blijven natuurlijk ook erg leuk.

 • Gepersonaliseerd is erg leuk als herinnering, maar eerlijk gezegd personaliseer ik de verhalen vaak zelf 😉 Noor en Mees zijn namelijk die overal voor in de plaats kunnen staan! Gelukkig kunnen ze nog niet lezen :p

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics