Meestal starten we het begin van de week met een leuke winactie. Deze keer gaan we geen winactie in zetten maar geven we iedereen een gepersonaliseerd digitaal prentenboek van mijnkleuterboek.nl. Met andere woorden: iedereen is eens de winnaar!

Mijn kleuterboek

Al vele boeken zijn er op de markt gekomen en van alles valt er natuurlijk iets positiefs te zeggen. Mijn kleuterboek onderscheid zich van de boeken op de markt doordat het kind de hoofdrol in het boek speelt samen met 1 of 2 bekenden, zoals papa, mama, oma, broertje/zusje, vriendje etc.. De gepersonaliseerde kinderboeken heb je al vanaf €16,95 in huis. Op dit moment zijn er de volgende kinderboeken te bestellen:

  • …… en het spook
  • Het grote dino-doe-boek van ……. (hier hebben we op Thuisleven al eens aandacht aan besteed)
  • ….. en ….. in het bos
  • Puur geluk & spuitluiers (voor …….)

Ook zijn er uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje verkrijgbaar die je gepersonaliseerd kunt bestellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de site van Thuisleven maak je een keuze uit één van de boeken waar je mee aan de slag gaat. Vervolgens ga je aan de slag om de hoofdpersoon geheel te stylen naar jouw wensen, maak je iemand die op het desbetreffende kindje lijkt of kies je er voor om hem/haar er juist heel anders uit te laten zien?

Zodra je uitgespeeld bent met het poppetje mag je nog wat andere figuren gaan stylen. Kies je voor een jongen of een meisje, welke huids- en haarkleur? En mag hij een bril op of juist niet? Enzovoorts…

En dan komt het moment om de figuren een naam te geven en mag het boek besteld worden. Mocht je nog een persoonlijke boodschap op de achterkant van het boek willen, dan bestaat die mogelijkheid ook. Zo creëer je dus echt een persoonlijke herinnering (leuk ook om te geven met een geboorte, communie, verjaardag, of andere bijzondere gebeurtenis. En niet alleen als ouders zijnde maar ook als (peet)oom, (peet)tante, opa, oma, enzovoorts).

Gratis gepersonaliseerde prentenboeken

Met de code Thuisleven2020 kun je een gratis e-book (geschikt voor tablets, computers/laptops en smartphones) bestellen. Selecteer hieronder het boek van jouw keuze, stel de personen samen en voer je code en e-mailadres in. Dan komt het e-book zo snel mogelijk jouw kant op.

Goed om te weten:

  • De persoonlijke boodschap is alleen mogelijk op gedrukte exemplaren en is niet beschikbaar voor e-books.
  • Code is te gebruiken t/m 30/01/2020
  • De digitale prentenboeken (PDF) kunnen het best gelezen worden op de tablet, maar zijn ook geschikt voor laptop/computer of smartphone.
  • Per e-mailadres kan de actiecode 1 maal gebruikt worden.
  • *het gaat om de boeken “jouw naam en het spook”  en “naam 1 en naam 2 in het bos”, zie website voor meer informatie.
  • Mijn kinderboeken gebruikt de opgegeven e-mailadressen alleen voor het toesturen van het e-book (en niet voor reclame/mailings o.i.d.).

Welk boek lees jij liever gepersonaliseerd of ongepersonaliseerd?

Geverifieerd door ExactMetrics