Thuisleven.com

GLAM GOO Deluxe pakket

Onlangs ontvingen wij twee GLAM GOO pakketten om te testen. Het GLAM GOO confetti pakket is al met veel plezier uitgebreid getest en nu volgt het GLAM GOO Deluxe pakket. Wij zijn al mega enthousiast over het confettipakket, dus we hebben hoge verwachtingen van het luxe pakket.

Het GLAM GOO Deluxe pakket

Gretig wordt deze doos dan ook open gemaakt door mijn 2 dochters. De eerste enthousiaste kreten zijn ‘Hier zit veel slijm in’ en ‘nu hebben we wel een lepeltje mama’. Zo heerlijk om je kinderen te zien genieten.

In deze verpakking zit:

  • houder met doorzichtig slijm (Clear)
  • tasje
  • slijmdecoraties (Daydreams, Unicorn Tears en Cloud Crunch)
  • 2 gekleurde glanspoeders roze en blauw (Pinky Promise en Electric Blue)
  • geur (Violet Vibes)
  • ring
  • menglepel

De houder met het doorzichtige slijm is mooi groot, daar kunnen ze even mee vooruit. Het bijbehorende tasje is doorzichtig, die kun je met een draaiknop open en dicht draaien. Als het open ligt, zit er een roze deksel op die 9 vakjes bedekt. De vakjes kun je vullen met je eigen gecreëerde slijm. Ook het hartje op de voorkant kan met slijm gevuld worden.

De ring is doorzichtig en kan om 2 vingers tegelijkertijd worden gedragen en uiteraard gevuld worden met slijm. De slijm ingrediënten zijn gekleurde confetti, glitter en witte glanzende confetti. De glanspoeders zijn roze en blauw en ook deze keer zit er een geur bij, deze heeft niet zo’n scherpe geur dus de kinderen zijn iets minder enthousiast. Ik ben allang blij dat niet alles ernaar gaat ruiken. Het flesje is wederom handig en laat de vloeistof er druppelsgewijs uit druppelen. En als laatste de menglepel, die is super handig voor het toevoegen van de glanspoeders weten wij nu uit ervaring.

Hoe maak je slijm fashionable?

De glanspoeders, geur en slijm ingrediënten hebben ieder een speciale naam, zo geven ze in de beschrijving wat voorbeelden om je slijm fashionable te maken.

Suikerspincrunch: Pinky Promise + Day Dreams + Cloud Crunch mixen
Hallo, ik ben het: Day Dreams + Unicorn Tears + Cloud Crunch mixen
Paarse regen: Pinky Promise + Electric Blue + Violet Vibes + Unicorn Tears mixen
Glanzend meer: Electric Blue + Day Dreams + Violet Vibes mixen.

De namen op de potjes vinden mijn dochters fantastisch, een heleboel termen herkennen ze ook uit de vele YouTube filmpjes die ze nog steeds regelmatig kijken. Eindelijk mogen ze de slijm openmaken. Er zit een folie laag op die ik er voorzichtig af haal. Dit keer zijn we voorbereid. Mijn jongste dochter heeft namelijk op een YouTube filmpje gehoord dat als je je handen insmeert met lenzenvloeistof de slijm niet zo zou plakken. Dus zij doet flink wat lenzenvloeistof op haar handen en mijn oudste dochter zonder.

Kneden

Ze pakken ieder wat slijm uit de houder en gaan kneden. Deze slijm plakt niet zo erg, maar met de lenzenvloeistof werkt het wel stukken beter. Let er wel op dat er borax als ingrediënt in de lenzenvloeistof zit anders werkt hij niet. Na het kneden gaan ze proberen de vier genoemde voorbeelden na te maken. Eerst wordt er met het menglepeltje de genoemde glanspoeder aan toegevoegd. Tussendoor wordt weer flink gekneed. Daarna volgen de slijm ingrediënten en weer wordt de slijm gekneed en al snel hebben ze ieder een voorbeeld af.

Zo gaan ze verder met de andere voorbeelden en hun eigen verzonnen creaties en binnen no-time zit het tasje vol met 9 verschillende slijm creaties. De meiden kunnen er geen genoeg van krijgen. Slijm erin en eruit. Het tasje wordt uiteindelijk netjes afgedekt en dichtgedraaid met de knop. De ring wordt gevuld en na wat gekibbel wordt er besloten wie wat meeneemt om te showen naar school. In de houder met slijm zit nog genoeg slijm om er op een later tijdstip mee verder te spelen.

Onze mening

De volgende dag is het zover. Mijn jongste dochter van 6 jaar neemt het ringetje mee en mijn oudste dochter van 10 jaar neemt het tasje mee. Alle klasgenootjes en leerkrachten zijn enorm enthousiast en iedereen wilt precies weten hoe ze dat gemaakt hebben. Ze zijn apetrots! Bij thuiskomst willen ze weer meteen met het slijm spelen. Mijn oudste dochter merkt op, dat het slijm uit dit pakket wel kneedbaar blijft en niet hard, maar dat het eerst even plakkerig is, maar na wat doorkneden weer superfijn aanvoelt. Beide dochters zijn razend enthousiast en spelen het liefste de hele dag met de slijm.

GLAM GOO is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Intertoys in diverse verschillende verpakkingen. Van het GLAM GOO confetti pakket is al een review gepubliceerd.

Lees ook:

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics