Selecteer een pagina

Met drie dochters wordt ieder verlanglijstje al jarenlang opgeleukt met de wens voor sieraden, oorbellen en meer bling bling. Ons oog viel op de collectie van Leuke Kindersieraden door het Youtube kanaal van De Familie Wanders. Dochterlief mocht een paar oorbellen uitkiezen en ook een paar verloten, maar daarover later meer.

Leuke Kindersieraden

De sieraden moeten tegen een stootje kunnen, vinden de oprichters van Leuke Kindersieraden. Er is gekozen voor 925 Sterling zilver als basismateriaal. En naast degelijk moet het natuurlijk ook een lust zijn voor het oog. De huidige trends worden op de voet gevolgd. Ben je op zoek naar een flamingo, eenhoorn of donut sieraad, dan grijp je niet mis. De collectie armbanden, kettingen, ringen en oorbellen wordt regelmatig aangevuld, dus houdt de sociale media kanalen van Leuke Kindersieraden in de gaten voor het allerlaatste nieuws. Heb je de mummie oorbellen al gezien?

Onze ervaring met Leuke Kindersieraden

oorbellen winnen Leuke KindersieradenGelukkig is het dit keer niet moeilijk om een proefkonijn te selecteren, want haar zussen verdragen alleen chirurgisch staal. Nadat ze het hele assortiment door heeft gescrold bepaalt ze haar keuze. De foto’s moeten vergroot worden en alles wat door de kritische keuring komt gaat in het winkelmandje. Daarna bepaalt ze haar echte, uiteindelijke keuze pas tussen maar liefst zeven paar zilveren oorbellen. Het worden de zilveren ijsjes oorbellen, want: “Kijk, deze glimt. Er zitten steentjes in!” En daar heeft ze vast wel een glitterjurk bij.
Daags later valt een bubbeltjesenvelop op de mat. De Leuke Kindersieraden zijn prachtig verpakt in een zakje en in een kartonnetje geprikt. Ze hebben naast de zilveren ook extra kunststof achterkantjes. Dochterlief is de hemel te rijk met haar nieuwe ijsjes oorbellen en laat ze aan iedereen zien.

Lees ook:

Welk sieraad zou jij graag willen?

Geverifieerd door ExactMetrics