Thuisleven.com > Huishouden > Fotobehang als fraaie muurdecoratie.

Fotobehang als fraaie muurdecoratie.

Afgelopen week kwam een vriendin naar mij toe met de vraag of ik verstand heb van fotobehang. Ze wilt graag veel natuur in huis, maar haar partner niet. Uiteindelijk hebben ze de compromis gesloten door onder planten op de vensterbank te hebben. Op haar slaapkamer willen ze fotobehang van bomen, zodat ook daar de natuur terug te vinden is. Maar dan zonder de zorgen van het verzorgen.  Toevallig hebben we in mijn ouderlijk huis een muur volgeplakt met fotobehang. Omdat ik haar goed op weg heb geholpen, en ik een blogger ben, heb ik bedacht haar vragen eens op te schrijven met mijn antwoorden. Ben jij ook benieuwd naar mijn mening en advies over fotobehang, lees dan snel verder…

Bevalt het fotobehang dat jullie hebben?

Het was een kriem om het fotobehang, van papier, dat wij hebben aan te brengen. Zo scheurt het heel erg snel met opplakken en is het daardoor al snel verpest. Een nieuwe rol behangpapier kopen, loopt financieel gezien al snel op. Maar zodra we het met wat vloeken en geduld het fotobehang er eindelijk op hadden zitten, is het een pronkstuk eerste klas geworden. Een aanrader is het dus wel degelijk. Een ander voordeel vind ik dat je die muur ook niet hoeft te voorzien van foto’s, schilderijen of andere aangelegenheden. Gelukkig heb je tegenwoordig ook andere mogelijkheden van foto behang dat wel makkelijk aan te brengen is, zoals vliesbehang.

Waar kan ik dan terecht denk je? Of wil je even meehelpen met zoeken op internet?

Zelf ben ik dol op internetshoppen. Niet alleen kun je op internet reviews lezen van andere mensen, maar ook kun je prijzen en kwaliteit vergelijken met elkaar. Dus ja, je helpen wil ik zeker wel. Al snel hebben mijn vriendin en ik daarna diverse sites open staan en komen we uit op de webshop van https://www.fotobehangen.nl.

We lezen dat de webshop, dé specialist in fotobehang is. Dat zien we ook al snel terug, zo is er fotobehang in diverse materialen en verschillende maten. We lezen ook dat vliesbehang het makkelijkste op te plakken is. Iets wat ik wel kan aanraden als je geen behanger bent van nature.

Wil je graag een eigen foto, op maat, dan kan dat ook! Ook dit wordt gedrukt op vliesbehang en is zelfs voor de onervaren behangers geen enkel probleem. Komt dat even mooi uit voor mijn vriendin, die afgelopen zomer in Japan mooie natuurfoto’s heeft geschoten…

Waar kan fotobehang allemaal geplakt worden?

Tja waar niet is eerder de vraag.
Persoonlijk vind ik het wel mooi om het behang juist af te stemmen op de omgeving. Heb je een hele drukke kamer dan wil je een rustige muur hebben. Heb je juist een hele kale kamer mag het fotobehang wel de aandacht trekken.
Voorbeelden hiervan kun je vinden op de website van fotobehangen.nl. Scrol even door wat thema’s heen en bewonder de schoonheid ervan.

Voor wie is fotobehang geschikt?

Voor iedereen die graag blijvende kunst aan de muur heeft zitten. Het behang is er namelijk in heel veel soorten en maten, maar eenmaal op de muur geplakt is dit er niet binnen een minuut af te halen.

Lees ook:

Wat heb jij op je muur?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik heb alleen verf maar dat komt omdat onze vorige bewoner hele grove structuur op de muren heeft gedaan. Stucen of iets dergelijks kost best veel wat ik moeilijk vind om uit te geven aan een huurhuis

Geverifieerd door ExactMetrics