Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Handig, praktisch en leuk > Feest op tafel met de Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal

Feest op tafel met de Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal

Bakken en koken is een van de favoriete bezigheden in dit huis. Het begint al met een recept uitzoeken, de ingrediënten bij elkaar halen en dan alles afwegen. Met regelmaat worden er dezelfde creaties gebakken omdat deze toch wel favoriet zijn. Zo zijn de koekjes uit mijn kinderkookboek niet aan te slepen. Meestal verdubbel ik dan ook het recept om zo in een keer meer koekjes te bakken. Deze koekjes zijn meestal toch wel een kliederboel om te maken. Heb ik daar geen zin in dan zijn cupcakes een prachtig alternatief. Cupcakes maken met gesmolten boter is namelijk zo relaxt. Het enige waar je dan even rekening mee moet houden is het vloeibare deeg. Maar met een cupcake bakplaat waar je de vormpjes in kunt steken is dit geen enkel probleem. Het netjes presenteren gebeurt uiteindelijk op de Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal

Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal

Zijn de gebakken creaties eenmaal klaar dan mogen deze uiteraard netjes gepresenteerd worden. Maar heb je ooit al eens koekjes of cake gepresenteerd op een schaal en dit iets te lang laten staan? Dan weet je dat dit niet echt ideaal is. Daarom verdwijnen ze meestal in een koekjestrommel. En dat vind ik dan weer zonde. Immers heb je er toch op zitten ploeteren en verstop je ze daarna. Een lange tijd ben ik dan ook op zoek gegaan naar de perfect afsluitbare tray. Afgelopen week kwam ik er een tegen bij Ditverzinjeniet.nl. De Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal om precies te zijn.

Alleen al de Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal uitpakken is een groot feest. Op de prachtige doos staat duidelijk aangegeven wat de maten zijn, hoe het in elkaar gezet moet worden en hoe het uiteindelijk hoort te zijn. Dit scheelt weer een handleiding én is daardoor beter voor het milieu. Ik vind dat toch wel een groot compliment waard.

Eenvoudig in elkaar te zetten

Ben je uitgekeken op de doos dan maak je hem natuurlijk open en ga je aan de slag met de losse items, die overigens keurig verpakt zijn. Omdat de doos al goed bestudeerd is, heb je de schaal binnen een mum van tijd in elkaar gezet. Echt moeilijk is het ook niet, zelfs als je de doos niet bestudeerd hebt. Het geheel bestaat namelijk maat uit 3 delen. De deksel, de voet en de plaat. Het enige wat je hoeft te doen is de plaat op de voet te schroeven en de deksel erop te zetten. Vergeet hem niet af te wassen voor gebruik.

Heb je de schaal eenmaal staan en een witte achtergrond of een witte tafel dan ziet het er best wel wit uit. Zo wit dat ik een beetje bang was of dit überhaupt wel mooi zou zijn. Een foute gedachte want creaties kun je aankleden. Zie de foto hiernaast met de cupcakes en M&M’s als feestelijke versiering. Overigens kun je beter voor een andere versiering kiezen, de M&M’s waren na een paar uur slof aan het worden. Maar dat terzijde.

Waarvoor te gebruiken?

De Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal is niet alleen te gebruiken voor een lading cupcakes (die je zelfs netjes gestapeld kunt presenteren) maar ook voor kleine taarten of vlaaien. Het vogeltje (in witte of groene kleur) is bedoeld als handvat om de deksel op te tillen. Ook bijzonder, de voet van de schaal kan gevuld worden met water om zo meer stabiliteit te creëren in de schaal. Na gebruik even afwassen en hij is weer schoon voor een volgende presentatie.

Lees ook:

Krijg jij al zin om te bakken en te presenteren?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Zin om te bakken is er altijd wel.. die schaal is niet helemaal mijn smaak maar erg lang duurt het nooit dat ik het kan presenteren want meestal is het zo op 🙂 Vandaar dat ik ook maar niet te vaak bak 😉

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics