Selecteer een pagina

heb jij de Big Bang Theory al eens gekeken? Dan is het je vast en zeker wel eens opgevallen dat Leonard en Sheldon hun sleutels in een kom hebben liggen vlakbij de deur. Zodra ze naar buiten gaan, pakken ze de sleutel. Zo’n kom met sleutels hebben wij ook. Echter omdat wij geen plek hebben in deze gang (in ons volgende huis, waarvan we de sleutels volgend jaar krijgen is dit anders), hebben wij de schaal in de woonkamer staan. Hier staat hij op een houten mand, of op tafel zodra de Kerstboom staat. Het enige nadeel is het feit dat we nu met zijn allen naar binnen moeten lopen om de sleutels te pakken van bijvoorbeeld de poort. Erg onhandig, daarom ben ik eens gaan kijken naar een andere oplossing en die vond ik bij Ditverzinjeniet.nl (hier hebben we vaker mee samengewerkt).

Qualy Mini Sparrow Duo sleutelhanger

Met de Qualy Mini Sparrow Duo sleutelhanger hebben we twee vliegen in een klap geslagen. Een we hoeven niet meer met vieze schoenen naar binnen en twee we hoeven niet meer door de kom te graaien op zoek naar de juiste sleutel. Nee door de voordeur te openen kunnen we nu makkelijk een van de sleutels pakken en zo de poort of garage makkelijk openen.

Aangezien de vogels van de Mini Sparrow Duo sleutelhanger van Qualy beiden een andere kleur hebben, zijn de sleutels ook nog eens makkelijk uit elkaar te houden (dat is weer handig als je sleutels hebt die erg veel op elkaar lijken). De vogeltjes passen perfect in het bijgeleverde vogelhuisje. Sterker nog, het is de bedoeling dat je de vogeltjes gelijk in hun huisje zet zodra je weer binnen bent. Zo zwerven de sleutels niet meer door huis rond en ben je ze ook nooit kwijt (handig voor iedereen die een sleutel-opberg-probleem heeft).

Aangezien de sleutelhangers verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren (wit met blauw, wit met rood, wit met groen en wit met zwart) kun je dus ook meerdere van deze schattige vogeltjes aanschaffen. Zo kan zelfs iedereen in het gezin een vogeltje aan zijn of haar sleutelbos draaien. Voorzie eventueel de snaveltjes van de vogeltjes van een nagellakkleurtje om ze zo makkelijker uit elkaar te houden. De vogelhuisjes bevestig je uiteraard aan de muur.

Het vogelhuisje is te bevestigen met een plakstrip of met spijkers

Conclusie

Nooit meer de sleutels kwijt of nooit meer met vuile schoenen door de woonkamer heen. Het klinkt als een luxe en dat is het ook. Het vogelhuisje is makkelijk te bevestigen aan de muur en de vogeltjes passen er goed in. Wel valt het mij op dat bij hele zware sleutelbossen (ik wil toch alles geprobeerd hebben als ik iets test) het vogeltje niet in het huisje blijft zitten. Deze sleutelhanger is dus perfect voor het kleinere sleutelbosje waar nog iets vrolijks aangehangen kan worden. Leuke bijkomstigheid is het fluitje in het vogeltje.

Hoe berg jij je sleutels op?

Geverifieerd door ExactMetrics