Selecteer een pagina

Ik geef graag cadeaus waar ik zelf achter sta. Het presentje is iets wat ik als persoon geef en mag ook wel een beetje “mij” zijn. Een van de dingen die ik dan ook graag geef zijn kaarsen. Een kaars als cadeau vind ik een geschenk waarmee je warmte en licht geeft. Zeker in de donkere maanden van het jaar kunnen we wel wat licht en warmte gebruiken.

Een cadeau als kaars of een kaars als cadeau?

De betonkaars in de vorm van een cadeau zal zeker zijn aandacht trekken. Heb je de kaars gekregen of voor jezelf gekocht dan kun je maar liefst 32 uur genieten van een vlammetje. Aangezien het cadeau gemaakt is van beton en voorzien is van een lak, in diverse kleuren, die zowel binnen als buiten te gebruiken is heb je op elke gewenste plek sfeerverlichting.

Deze prachtig gedetailleerde, van hoge kwaliteit zijnde, betonkaars is voorzien van een reliëf motief wat het geheel erg uniek maakt. Wil je de kaars uitmaken dan plaats je simpelweg de deksel op het cadeau en de vlam zal vanzelf doven. Is de kaars uitgebrand dan zet je er een nieuw kaarsje in of je plant er een plantje in. Zo kun je het cadeau blijven gebruiken. Wel zo prettig.

Kerstmis

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt voor Kerstmis dan zijn er bij KaarsenFakkels.nl nog vele andere kerstkaarsen te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mini kerstboom naast de grote kerstboom? Maar ook met de waxinelichtjes die een opdruk hebben kun je veel sfeer in huis brengen.

Adventskaars

Wat ik zelf ook heel erg mooi vind zijn stompkaarsen op een schaal. Op de website vind je zelfs stompkaarsen die bedrukt zijn met een kerstmotief. Zet er vier op een schaal en vul dit aan met kleine en grote kerstballen. Zo heb je in een handomdraai een hele mooi adventskaars zelf gemaakt. De advent begint altijd op de zondag die het dichtst bij het feest van de Heilige Andreas (30 november) valt. De advent eindigt op 24 december bij het avondgebed. Hierdoor is de lengte van de adventsperiode verschillend, maar telt wel altijd vier zondagen.

Lees ook.

Brand jij kaarsen in huis?

Geverifieerd door ExactMetrics