Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > WithLove- boordevol feelgood kijkplezier

WithLove- boordevol feelgood kijkplezier

De streamingdienst WithLove huisvest een heleboel feelgood films en series. Allerlei romantische films onder één dak, welke liefhebber wil dat nu niet? Ik kreeg de kans om dit unieke concept te verslaan en dat krap tegen de feestmaand aan. De categorie met Kerstfilms is net rijkelijk gevuld met meer dan 70 kerstfilms kreeg ik al onder ogen in de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief staat trouwens vol met leuke kijktips voor het geval je niet kunt kiezen uit het uitgebreide aanbod. Naast ‘Don’t feel like Xmas’ is er voor de liefhebbers juist ‘Best bekeken Xmas’. Voor ieder wat wils dus.

Mijn ervaring met WithLove

Het aanmelden bij WithLove gaat heel eenvoudig. De site is mooi vormgegeven en zeer gebruiksvriendelijk. We hebben geen Smart tv dus ik download de app. van WithLove op mijn telefoon. Het afspelen van films en series gaat zonder horten of stoten. Desgewenst is de ondertiteling in- of uit te schakelen. Wat ik mis is de kijkwijzer. Het aantal familiefilms en comedy’s is groot binnen WithLove. Uit de samenvatting van de film kan ik wel beoordelen of het geschikt is voor onze dochter. Dat vertrouw ik haar zelf niet toe.

Ik klik door de categorieën en kom ik uit bij series. Ik heb even de tijd voor ik de meisjes uit school mag halen en daar spot ik een kortdurende serie. ‘Mean Mommies’ duurt per aflevering 6 a 8 minuten, wat een uitkomst. En ik schakel heel even af uit de werkelijkheid. Dagen later vervolg ik de serie heel handig met ‘verder kijken’.

Gratis proefperiode

Of we onze lezers willen wijzen op de gratis proefperiode van WithLove? Dat is vast niet tegen dovemansoren gezegd? Kijk gezellig mee en maak ook nog eens kans op één van de gratis jaarabonnementen. Daar over straks meer. De WithLove streamingdienst is dag en nacht beschikbaar op alle dagen van de week en het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Lees ook:

Kijk jij graag naar romantische films?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics