Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > WithLove- boordevol feelgood kijkplezier

WithLove- boordevol feelgood kijkplezier

WithLove

De streamingdienst WithLove huisvest een heleboel feelgood films en series. Allerlei romantische films onder één dak, welke liefhebber wil dat nu niet? Ik kreeg de kans om dit unieke concept te verslaan en dat krap tegen de feestmaand aan. De categorie met Kerstfilms is net rijkelijk gevuld met meer dan 70 kerstfilms kreeg ik al onder ogen in de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief staat trouwens vol met leuke kijktips voor het geval je niet kunt kiezen uit het uitgebreide aanbod. Naast ‘Don’t feel like Xmas’ is er voor de liefhebbers juist ‘Best bekeken Xmas’. Voor ieder wat wils dus.

Mijn ervaring met WithLove

Het aanmelden bij WithLove gaat heel eenvoudig. De site is mooi vormgegeven en zeer gebruiksvriendelijk. We hebben geen Smart tv dus ik download de app van WithLove op mijn telefoon. Het afspelen van films en series gaat zonder horten of stoten. Desgewenst is de ondertiteling in- of uit te schakelen. Wat ik mis is de kijkwijzer. Het aantal familiefilms en comedies is groot binnen WithLove. Uit de samenvatting van de film kan ik wel beoordelen of het geschikt is voor onze dochter. Dat vertrouw ik haar zelf niet toe.
Ik klik door de categorieën en kom ik uit bij series. Ik heb even de tijd voor ik de meisjes uit school mag halen en daar spot ik een kortdurende serie. ‘Mean Mommies’ duurt per aflevering 6 a 8 minuten, wat een uitkomst. En ik schakel heel even af uit de werkelijkheid. Dagen later vervolg ik de serie heel handig met ‘verder kijken’.

Gratis proefmaand

Of we onze lezers willen wijzen op de gratis proefmaand van WithLove? Dat is vast niet tegen dovemansoren gezegd? Kijk gezellig mee en maak ook nog eens kans op één van de gratis jaarabonnementen. Daar over straks meer. De WithLove streamingdienst is dag en nacht beschikbaar op alle dagen van de week en het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Winnen

We mogen van WithLove drie gratis jaarabonnementen verloten. Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Ga dan naar de actiepagina van WithLove en meld je aan voor een gratis proefmaand. In het dropdownmenu kies je ‘Thuisleven’ als platform. Na afloop van de actieperiode worden de 3 winnaars gekozen tussen de aanmelders. Tip: je ziet gelijk welke blogs er nog meer mee doen, lees ook die reviews om je een compleet beeld te vormen.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

Op 18 december 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

2 reacties