Thuisleven.com
Eén pans kalender van uitgeverij Snor
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > Eén pans kalender van uitgeverij Snor

Eén pans kalender van uitgeverij Snor

Een gevarieerd eetpatroon is niet alleen erg lekker maar ook nog eens hartstikke gezond. Bovendien kan het ook financieel gezien erg gunstig zijn als je inspeelt op de seizoensgebonden producten. Gelukkig zijn er al vele kookboeken op de markt. Uiteraard maak ik daar gretig gebruik van maar “simpele” één pans gerechten mis ik soms wel in die boeken. Zeker als ik na een lange dag werken thuis kom, de kinderen aandacht willen en mijn vriend in het buitenland zit wil ik het wel makkelijk hebben. Maar hoe kom je elke dag aan een nieuw recept? Juist met een één pans kalender!

Eén pans kalender

Wat ik zo leuk vind aan deze kalender is de dikke kartonnen voor en achter kant zodat de kalender ook echt staat zoals dat hoort. Dankzij de grote Wire-O (die stalen ringen die de kalender bundelen) kun je elke dag een bladzijde omslaan en het volgende recept verheerlijken. Op elke pagina staat één recept geschreven. Zowel de voor als achterkant zijn in gebruikt genomen. Dat mag ook wel aangezien er 365 recepten gebundeld zijn. Kamer 465 heeft de recepten verzameld, nagekookt, gefotografeerd en geïllustreerd.

Eén pans kalender van uitgeverij Snor

Dat moet toch wel een heerlijk klusje geweest zijn. Vol nieuwsgierigheid heb ik eens door de kalender gebladerd. Niet alle recepten lijken mij even lekker. Maar laat je dat vooral niet afschrikken, ik ben namelijk vegetarisch en veel gerechten (zeg maar gerust haast alles) zijn hier niet op ingespeeld. Als ik daar even door heen prik dan is het een prachtige uitdaging om aan te gaan. Een jaar lang koken en geen enkele dag hetzelfde op je bord krijgen!

365 recepten

De kalender bevat eenvoudige, maar heelijke recepten.
De kick-off is op 1 januari met een Buon Natale Margriete. Risotto con Salsiccia.
Ingrediënten: saffraan, varkensworstjes, risottorijst, runderbouillonblokjes, witte wijn, boter en parmezaan.
Maar ook rode curry, broccolitaart van Puck en gratis en groene kool en koolrabi van Wim behoren tot recepten die je kunt vinden. De keuken is vrij culinair maar alles, zoals ik het tot op heden gezien heb, is makkelijk en goed te maken. Mocht het toch voorkomen dat een gerecht je echt niet aan staat (kan altijd) dan zondig je maar een dagje. Dit kun je doen door een ander recept te maken of door dat lekkere gerecht wat je al eens eerder hebt gegeten nog eens te eten. één pans kalender is te koop bij Uitgeverij Snor.

Lees ook:

Loopt het water je al uit de mond?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

59 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics