Thuisleven.com
Lovea Nature (bodylotion & droge olie) zorgt voor een heerlijke lichaamsverzorging
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Lovea Nature zorgt voor een heerlijke lichaamsverzorging

Lovea Nature zorgt voor een heerlijke lichaamsverzorging

Mijn huid geeft nogal wat problemen als irritaties en jeuk. Elke keer weer denk ik een fantastisch product te hebben gevonden maar dan na een week of twee – drie begint ook dat weer te irriteren. Geen producten gebruiken is helaas ook geen optie aangezien mijn huid erg droog is. Daarom gebruik ik tegenwoordig een product dat ik ontvang ter review eerst een paar weken intensief alvorens ik er mijn mening over schrijf. En zo geef ik vandaag mijn ongezouten mening over de Lovea producten die ik ontving (zie foto).

Lovea Nature

Omdat ik nu vier producten ontvangen heb, krijg ik vanuit het niets het lumineuze idee om de producten niet één voor één te testen maar ze alle vier te wisselen. Zo gebruik ik de eerste dag de Lovea cacoa nirvana, de dag erna Lovea argan eden vervolgens Lovea karité karma en sluit ik de reeks af met de Lovea rose passion om weer bij de cacoa verder te gaan. Ofschoon ik wel van de praktische aanpak ben door zo min mogelijk verschillende producten in huis te hebben, vind ik deze flacons er eigenlijk ook wel heel erg mooi uit zien als ze op een rijtje staan. En zo ben ik al snel een paar weken verder zonder dat ik iets aan mijn huid merk. Nou ja niks…

Oneffenheden zoals puistjes en mee-eters komen in elk geval niet opzetten na langdurig gebruik. Een droge en schilferige huid is ook verleden tijd maar wat ik er wel aan overhoud zijn prachtige, gladde benen en armen. Ook de rest van mijn lichaam “straalt” nu meer dan voorheen. En dat nog steeds zonder irritaties die niet te zien zijn met het oog. Ik ben dan ook erg benieuwd waar Lovea Nature precies voor staat.

Shampoo, zonneproducten, douchegel…

Zodra ik de site van Lovea Nature eens goed bekijk valt me pas op hoeveel producten er al verkocht worden! Zo zijn er shampoo’s, zonneproducten en zelfs douchegels. Ik voel dat er hier meer reviews van gaan verschijnen… Ik krijg er al helemaal zin in!

Lovea Nature bestaat uit een lijn met hoogwaardige, pure Hair & Bodycare producten, geschikt voor het hele gezin. Stuk voor stuk hebben de producten heel milde formules die huid en haar op een volledig natuurlijke wijze optimaal beschermen, zonder beide onnodig te belasten met werkstoffen die kunnen irriteren, prikkelen of zelfs beschadigen. De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, kleurstoffen of synthetische geurstoffen.

Ook leuk om te weten Lovea BIO is vegan en Ecocert gecertificeerd.

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics