Thuisleven.com
BALADE EN PROVENCE
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > BALADE EN PROVENCE 100% biologische verzorgingsproducten

BALADE EN PROVENCE 100% biologische verzorgingsproducten

Het klimaat verandert en dat is te merken aan onder andere het extreme weer dat steeds vaker voorkomt. Het ijs op de noordpool smelt en de zeespiegel stijgt. Milieuorganisaties luiden dan ook terecht de noodklok. Want een veranderend klimaat heeft niet alleen invloed op het weer, de natuur en alle dieren die er leven maar ook invloed op onze eigen veiligheid. Gelukkig zien we dat steeds meer bedrijven stilstaan bij het veranderde klimaat en hierop inspelen. BALADE EN PROVENCE heeft verzorgingsproducten op de markt gebracht die ‘zero waste’ verpakt zijn met 100% composteerbare verpakkingen.

100% biologische verzorgingsproducten voor hem en haar

De rijk verzorgende Beauty Bars van BALADE EN PROVENCE zijn op ambachtelijke wijze ontwikkeld in Frankrijk. Dat wil zeggen dat ze stuk voor stuk handgemaakt zijn. Daarnaast bevatten de verzorgingsproducten rijke, natuurlijke en ethisch verantwoorde ingrediënten zoals Franse groene kleine en oliën van rozenbottel, druivenpitten en kokos. Alle formules zijn 100% vrij van sulfaten en andere chemische ingrediënten en drogen de huid dus niet uit.

100% goedgekeurd door de Vegan Society

Alle producten van BALADE EN PROVENCE zijn 100% goedgekeurd door de Vegan Society. Dit garandeert dat bij de fabricage en/of ontwikkeling van de producten (en indien van toepassing de ingrediënten) geen gebruik is of wordt gemaakt van welk dierlijk product, bijproduct of afgeleide hiervan dan ook. Dit is een heel belangrijke kernwaarde voor het merk, want BALADE EN PROVENCE houdt van de natuur én houdt van dieren!

Wat vinden wij ervan?

BALADE EN PROVENCE

Met een partner die wekelijks in klimaatdiscussies zit wegen bewustere keuzes in het leven steeds zwaarder voor ons. Zo hebben we in het afgelopen jaar behoorlijk geïnvesteerd om onze woning te verduurzamen. Tevens koop ik geen kruiden en thee meer in de winkel maar per kilo zak in om zo de verpakkingsmaterialen te minimaliseren. Het bijkomende effect is de prijs (waar ik voorheen omgerekend naar 1 kilo: € 497,50 zou betalen voor laurier betaal ik nu slechts € 21,95 per kilo). Houdt overigens niet in dat we nu milieu hippies zijn geworden want we nemen nog steeds de auto en het vliegtuig om van A naar B te komen als er geen goede alternatieven zijn.

Afijn we zijn ons dus bewust van de klimaatveranderingen en doen daar waar mogelijk is mee om de wereld beetje bij beetje te redden. Erg blij zijn we dan ook met de BALADE EN PROVENCE producten. Lekker compact van vorm waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen.

Als je een vloeibare shampoo gewend bent is het natuurlijk even wennen om ineens aan een shampoobar te beginnen. Toch merken wij dat die gewenning erg snel en prettig verloopt. De geurtjes zijn onwijs lekker en BALADE EN PROVENCE doet wat het belooft: reinigt, hydrateert en kalmeert.

Welke milieubewuste aankopen doe jij?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics