Selecteer een pagina

Een lichte huidskleur en donkerblonde (bruin) haren staan garant voor een goede combinatie met goudkleurige sieraden. Ik ging op zoek naar een webwinkel waar ze kwalitatief goede en betaalbare sieraden aanbieden. Lees je mee waar ik op uitgekomen ben?

Waarom goud?

Tijdens een fotoshoot een paar jaar geleden ontdekte ik dat de kleur goud goed bij mijn huid- en haarkleur staat. Het bijzondere is dat ik hier al dikwijls op gewezen ben maar de kleur zilver mij meer intrigeerde. Echter na het zien van de resultaten van de fotoshoot was ik om en ging ik op zoek naar sieraden met een gouden kleur.

Marington

Zo kwam ik op de website van Marington terecht en sprong de “Orelia Short Spear Necklace Pale Gold” er gelijk uit. Omdat ik meer leuke dingen tegen kwam ging ik eens bij het eerdergenoemd hangertje kijken bij de omschrijving en zag dat de ketting is gemaakt van metaal met een goudkleurige laag. De prijs van €21,00 is zeer betaalbaar en over de verzendkosten hoef je je niet druk te maken deze zijn namelijk gratis (laat ik daar nou net van houden)! Waar ik ook heel erg fan van ben zijn de vele betaalmogelijkheden. Zo kun je er terecht met Ideal, PayPall, giropay en nog meer. Ideaal! Wist u overigens dat ze bij Marington niet alleen sieraden verkopen maar ook een hele scala aan tassen?

Mijn mening

Na ontvangst van de ketting kon ik het uiteraard niet laten om hem te gaan dragen. De ketting is vrij iel vergeleken andere sieraden die ik heb en is daarom een hele mooie aanvulling in mijn collectie. Het valt me eigenlijk helemaal niet op dat ik de ketting om heb. De kwaliteit is goed voor zover ik dat tot op heden kan beoordelen. Wat mij vooral opviel was de verzending. De ketting kwam namelijk in een brievenbus doosje aan, voor mijn gevoel iets te veel van het goede met oog op het milieu. Afijn een gewoon envelopje is natuurlijk ook weer erg kwetsbaar dus wellicht iets verzinnen wat er tussenin zit?

Al met al ben ik meer dan tevreden over zowel de kwaliteit, de service (bestel en verzendtijd) en wordt er geleverd zoals is afgebeeld en benoemd.

Lees ook:

*** Voor deze review hebben we een review exemplaar ontvangen ***

Geverifieerd door ExactMetrics