Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Een feestje met Rupsje Nooitgenoeg!

Een feestje met Rupsje Nooitgenoeg!

2019 is het jaar waarin Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar is geworden! Dat is een reden voor een feestje toch? Haal de ballonnen, slingers, glitters, taart en Rupsje Nooitgenoeg maar tevoorschijn en het feest kan beginnen! Met het nieuwe boek ‘Een feestje met Rupsje Nooitgenoeg!’ zal het feest nog spectaculairder zijn. Wat denk jij?

Een feestje met Rupsje Nooitgenoeg!

Hiep Hiep Hoera!
Vandaag is het feest, want de rups is jarig. Iedereen mag komen de bij, het lieveheerstbeestje, de vlinder en nog veel meer dieren. Maar wat zullen de dieren als cadeau hebben voor Rupsje Nooitgenoeg?

Onze mening

Een klein, stevig kartonnen boek. Ideaal voor kleine kinderen. Mooie illustraties, zoals je deze verwacht van Rupsje Nooitgenoeg, en een vrolijke tekst. Niet te veel poespas maar wel met een leuke boodschap. In dit geval jarig zijn! De boeken van Rupsje Nooitgenoeg zijn altijd een feest maar nu des te meer.

Informatie

Auteur: Eric Carle
Illustrator: Eric Carle
ISBN: 9789025771256
Uitgeverij: Gottmer

Lees ook op Thuisleven de recensie van “Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar” . Tevens zijn de dieren boeken Ik ben een lelijk beest van Gottmer en Heb jij misschien Olifant gezien? ook erg leuk om te lezen.

* Voor deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics