Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Het is alweer 50 jaar geleden dat Rupsje Nooitgenoeg door Eric Carle werd bedacht. Het tijdloze verhaal gaat al 3 generaties mee, is naar 63 talen vertaald en al ruim 50 miljoen keer over de toonbank gegaan. De kleurrijke illustraties en het vrolijke verhaal zijn nog altijd een feest om te lezen. En dat wordt gevierd met twee prachtige nieuwe Rupsje-boeken.

Voor de allerkleinsten

Een papieren boek is voor kleine kinderen niet zo heel handig. Daarom is er een zachte, stoffen boekje over Rupsje Nooitgenoeg voor de allerkleinsten. Zo kunnen zelfs baby’s genieten van de mooi kleuren, intrigerende vormen en het vrolijk uitstekend kopje van het Rupsje. De basis voor een leven lang leesplezier.

Gloednieuwe jubilieumeditie

In de speciale jubileumeditie vind je een pagina over het ontstaan van Rupsje Nooitgenoeg en een brief van Eric Carle aan al zijn lezers. De linnen rug en de glimmende rups op het omslag maken deze uitgave een bijzonder bezit voor boekenwurmen van alle leeftijden.

Wat vinden wij ervan?

Nog niet eerder heb ik een boek gelezen van Rupsje Nooitgenoeg. Op de scholen van de kinderen hadden ze namelijk meerdere boekjes ervan en daar hebben ze dan ook steeds met veel plezier gelezen. Nu het boek ineens op onze deurmat lag, waren de kinderen dan ook meteen enthousiast. Dezelfde avond nog was dit het boekje dat ik voor mocht lezen voor het slapengaan. Erg verbaasd ben ik over de vrolijke illustraties, de gaatjes die je met grote regelmaat komt en het telpatroon bij de verschillende fruitsoorten. Leuke aanvulling voor de boekenkast.

Informatie

Rupsje Nooitgenoeg:
Gloednieuwe jubileumeditie – ISBN: 9789025770754
Stoffen boekje – ISBN: 9789025769963
Auteur van beide boeken: Eric Carle
Uitgeverij van beide boeken: Gottmer

Van Rupsje Nooitgenoeg zijn nog veel meer boeken en andere items te koop.

Heb jij al eens een boek van het Rupsje gelezen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics