Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle > Fashion > Sieraden > Qualy Rendier sieradentray

Qualy Rendier sieradentray

Al een langere tijd heb ik problemen om mijn sieraden goed op te bergen. Zodra ik sieraden koop of krijg (dat laatste gebeurd het meeste) neem ik me voor om de sieraden ook steeds weer keurig op te bergen. De werkelijkheid is echter dat de sieraden op mijn nachtkastje rondslingeren en gewoonweg elk moment in de stofzuiger kunnen verdwijnen. En dat terwijl de originele doosjes keurig in de kast staan. Is dit herkenbaar voor jou of wil je graag je sieraden op een makkelijkere manier opbergen, lees dan snel verder voor de ultieme tip. Ben je al een kei om alles goed op te ruimen, scroll dan lekker verder naar de winactie.

Rendier sieradentray

Omdat ik graag dingen netjes heb opgeruimd, zonder al te veel werk is de sieradentray van Qually een ideale uitkomst. Er komt geen gereedschap te pas bij het in elkaar zetten, enkel de hert met het gewei op de onderkant drukken en het opruimen kan beginnen. Hij staat prachtig op bijvoorbeeld een kast, bureau en nachtkastje. Het opbergen gaat gemakkelijk. Alle kleine spulletjes kun je onderaan neer leggen, net als je gsm overigens. Aan het gewei kun je dingen ophangen, zoals een ketting en armband. Ook ringen, oorbellen, piercings en andere accessoires vinden een mooi plekje in de sieradentray.

Ik vind het erg makkelijk in gebruik en heb al de nodige complimenten gekregen over de sieradentray. Normaliter komen niet snel mensen bij ons op de slaapkamer, echter omdat we net samenwonen en nog niet iedereen het huis heeft gezien blijven we nog steeds het huis showen. Het zijn juist die kleine dingen, die anderen niet hebben, die opvallen.

Qualy op Thuisleven

De producten van Qualy zijn niet onbekend in ons huis en op Thuisleven. Het merk heeft namelijk een goede kwaliteit – prijs verhouding. Bovendien vind ik de producten allemaal erg mooi verpakt in een doosje. Het blijft dan ook een feestje om een product van Qualy te mogen kopen of ontvangen.

Lees ook: Qualy Flip Bin. De blikvanger voor jouw afval
Lees ook: Feest op tafel met de Qualy Sweet Tweet afsluitbare schaal
Lees ook: Qualy Design Seizoenen specerijenset

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

47 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics