Selecteer een pagina

Een salade gaat er altijd wel in, mits hij niet elke dag hetzelfde is. Toch?!? Echter dat eeuwige gedoe in de keuken mag soms wel iets korter duren. Mocht jij er net zo over denken dan is het “7 minuten in de keuken – maaltijdsalades” echt iets voor jouw, of je die 7 minuten ook echt haalt valt te betwijfelen maar het is haalbaar… Lees in elk geval snel verder om er meer over weten te komen.

7 minuten in de keuken – maaltijdsalades

Een simpele salade is natuurlijk zo gemaakt. Een maaltijdsalade heeft net iets meer tijd nodig. Dat komt omdat de salade ook echt een maaltijd moet zijn waarbij je niet binnen een kwartier weer honger krijgt en alsnog de snoepkast in duikt. In dit boek staan maar liefst 30 recepten die allen aantrekkelijk eruit zien (vis, vlees, fruit, groenten en kruiden). De recepten zijn, net zoals in de andere “7 minuten in de keuken” boeken, allen makkelijk en duidelijk uitgelegd.

De boeken uit de “7 minuten in de keuken” bevatten een receptenregister en een ingrediëntenlijst. Uitleg over meten en weten (met name zonder weegschaal) komen ook aan bod. Altijd handig om te weten.

Wat vind ik van het boek

Ik ben helemaal verzot op deze boekenreeks. Met name omdat de gerechten makkelijk klaar te maken zijn en altijd even smaakvol zijn. Ideaal ook om te maken voor feestjes of als er gasten komen. Met de ingrediënten is te spelen en hierdoor geef je al snel je gerecht een (eigen) twist, dat maakt het geheel nog leuker (en praktischer bij allergieën of intoleranties).

Informatie

Auteur: Eva Harlé
ISBN: 9789022335994
Uitgeverij: salade ook echt een maaltijd

Lees ook:

Wat voor maaltijdsalade eet jij graag?

* Voor deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics