Thuisleven.com
De NEEhoorn en de Slangzaam, het nieuwste avontuur.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > De NEEhoorn en de Slangzaam, het nieuwste avontuur

De NEEhoorn en de Slangzaam, het nieuwste avontuur

Het lezen van boeken is een buitengewoon waardevolle activiteit voor kinderen. Niet alleen bevordert het de taalvaardigheid en het begrijpend lezen, maar het opent ook de deuren naar verbeelding, creativiteit en zelfontwikkeling. Door te lezen kunnen kinderen nieuwe werelden ontdekken, personages tot leven brengen en belangrijke levenslessen leren. In dit artikel zal ik de kans krijgen om “De NEEhoorn en de Slangzaam” te recenseren, een boek dat bekend staat om zijn intrigerende verhaal en boeiende personages. Ik ben enthousiast om mijn ervaringen met dit boek te delen en te ontdekken hoe het kinderen kan inspireren en vermaken.

De NEEhoorn en de Slangzaam

Het is tijd voor het spannende nieuwe avontuur van De NEEhoorn! In het Heerlijke Hartenwoud ontstaat er ruzie en de NEEhoorn en de WELLES-prinses zijn erbij betrokken, maar ze weten niet eens meer waar het over gaat. Wanneer de eigenwijze KUS-m’n-KONT-hond denkt dat hij het kan oplossen, wordt het de NEEhoorn te veel en besluit hij weg te gaan. Hij belandt in een donkere en dichte jungle, waar hij de verveelde Slangzaam tegenkomt. Wat voor avontuur de NEEhoorn ook voorstelt, de Slangzaam heeft er totaal geen zin in…

In dit vrolijke vervolg van De NEEhoorn, geschreven door Marc-Uwe Kling, maak je kennis met nieuwe dieren, waaronder de luie en verveelde Slangzaam. Dit grappige verhaal is perfect om voor te lezen, nog eens voor te lezen, samen om te lachen en nieuwe ontdekkingen te doen. Bereid je voor op een avontuur vol plezier en hilariteit met de schattige NEEhoorn en zijn bijzondere vrienden!

Wat vinden wij ervan?

Ik ben absoluut enthousiast over “De NEEhoorn en de Slangzaam”! Het eerste wat me opviel, is dat je het boek ook kunt lezen zonder het eerste deel te hebben gelezen. Dit maakt het toegankelijk voor nieuwe lezers, maar het biedt ook een leuke voortzetting voor degenen die al bekend zijn met De NEEhoorn.

De illustraties in het boek zijn geweldig! Ze zijn levendig, kleurrijk en echt een genot om naar te kijken. Ze voegen een extra dimensie toe aan het verhaal en brengen de personages tot leven.

Wat het verhaal zelf betreft, vond ik het heel gemakkelijk te lezen. De schrijfstijl is eenvoudig en vlot, waardoor het perfect is voor jonge lezers. Maar wat het echt onderscheidt, is de humor. Het boek zit vol grappige momenten en hilarische situaties die me hardop lieten lachen. Het is zo leuk dat ik wilde blijven lezen, zelfs nadat het boek uit was.

Een leuk detail dat ik graag wil benadrukken, is de uitklappagina. Het voegt een verrassend element toe aan het boek en zorgt voor een interactieve ervaring. Het is een leuke toevoeging die het leesplezier vergroot.

Al met al raad ik “De NEEhoorn en de Slangzaam” ten zeerste aan. Of je nu bekend bent met het eerste deel of niet, het is een boek dat je zeker wilt ontdekken. Het is makkelijk te lezen, buitengewoon grappig en de illustraties zijn prachtig. Met de uitklappagina als kers op de taart is het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een plezierige leeservaring.

Informatie

De NEEhoorn en de Slangzaam
Auteur: Marc-Uwe Kling
Illustrator: Astrid Henn
ISBN: 9789021463636
Uitgever: Volt
Leeftijd: Vanaf 4 jaar

Lees ook:

Lezen jullie graag NEEhoorn boeken?

#samenwerking

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics