Thuisleven.com
Dank je, Daan! Het prentenboek over eetculteren in de grote stad.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Dank je, Daan! Het prentenboek over eetculteren in de grote stad

Dank je, Daan! Het prentenboek over eetculteren in de grote stad

Prentenboeken over eten zijn een geweldige manier om kinderen te leren over verschillende soorten voedsel en hoe belangrijk het is om gezond te eten. Ze bieden niet alleen educatieve informatie over voeding en voedselbereiding. Maar kunnen ook helpen om kinderen aan te moedigen om nieuwe voedingsmiddelen te proberen en hun culinaire horizon te verbreden. Prentenboeken over eten zijn er in alle soorten en maten, van eenvoudige verhalen over fruit en groenten tot meer complexe verhalen over culinaire culturen en gerechten van over de hele wereld. Het lezen van deze boeken kan kinderen inspireren om zelf te koken en te experimenteren met nieuwe smaken en texturen, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke lessen leren over voeding en gezondheid. Daarom stel ik graag aan je voor, ‘Dank je, Daan!’.

Dank je, Daan!

Daan, de snelste fietskoerier van de stad, is dol op zijn werk en zijn fietsbel klinkt luid en duidelijk door de straten. Volg hem gedurende zijn dag en ontdek de verschillende keukens en klanten die hij ontmoet. Ontdek de diverse eetculturen in de grote stad en leer meer over de heerlijke gerechten die Daan bezorgt. Met Daan als jouw gids, zul je de stad op een heel andere manier ervaren en ontdekken hoe eten mensen van over de hele wereld samenbrengt.

Wat vinden wij ervan?

‘Dank je Daan’ is een hartverwarmend en inspirerend prentenboek. Het boek vertelt het verhaal van Daan, een kleine jongen die op een dag op een bijzondere manier bedankt wordt voor zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid. Het verhaal is prachtig geïllustreerd en zit vol kleurrijke afbeeldingen die de emoties van de personages perfect overbrengen. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar oud. En biedt een waardevolle boodschap over het belang van vriendelijkheid en behulpzaamheid. ‘Dank je Daan’ is een boek dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zal ontroeren en inspireren.

Informatie

Dank je, Daan!
Auteur: Roozeboos
Illustrator: Roozeboos
ISBN: 9789051169508
Uitgever: De Vier Windstreken

Lees ook:

Wat lusten jouw kinderen graag?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics