Selecteer een pagina

In een jaar zitten heel wat leuke feestdagen maar de meest speciale (en persoonlijke) is toch wel je eigen verjaardag. Je verjaardag is meer dan alleen maar een jaartje ouder worden, visite ontvangen en cadeau’s krijgen. In het boek Alles over je verjaardag vind je alles wat je kunt leren over je verjaardag en je geboortedag. Denk hierbij aan geboortebloem, geboortesteen, Keltische boomtekens en nog veel meer. De moeite waard dus om jezelf cadeau te doen op je verjaardag.

Alles over je verjaardag

Van sterrenbeelden en de Chinese dierenriem tot geboortestenen en geboortebloemen; dit boek is de complete gids voor jouw verjaardag. Met dag-tot-dag-kalender om te zien wat er op jouw verjaardag in de geschiedenis gebeurde. En boordevol feestelijke ideeën en creatieve verjaardagscadeaus om je eigen verjaardag en die van je vrienden en familie op een fantastische manier te kunnen vieren. Ontdek in dit verjaardagsboek alles over de spannendste dag van het jaar en de speciale betekenis ervan.

Wat vinden wij ervan?

Een verjaardag is, zoals ik al eerder zei, een speciale dag. Na het lezen van dit boek is je geboortedag nog wat specialer. Het boek is zeer compleet met vele verschillende uitleg over de geboortedag. Wat mij vooral aanspreekt is dat het boek nog meer is dan alleen maar uitleg over je geboortedag. Zo zijn er leuke projecten die je zelf kunt maken, al dan niet met gerecyclede materialen. Ook staan er duurzame inpaktips waarmee je je cadeau’s niet alleen mooi kunt inpakken maar ook net dat beetje meer geeft.

Ik denk overigens wel dat je dit boek met een korreltje zout moet nemen. Zo zouden mijn verloofde en ik, die nu al zo’n 10 jaar bij elkaar zijn, te verschillend zijn om vrienden te zijn.

Informatie

Alles over je verjaardag – De complete gids over jouw verjaardag
Auteur: Claire Saunders.Claire Saunders
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051169461-Claire Saunders

Lees ook:

Wanneer ben jij jarig?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Geverifieerd door ExactMetrics