Thuisleven.com
Cesar Superoor
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Cesar Superoor – recensie

Cesar Superoor – recensie

Wij hebben sinds een paar weken een nieuwe huisgenoot: Benjamin het hangoorkonijn. Hij huppelt vrolijk rond en is de nieuwe beste vriend van onze peuter. Een boek over een schattig konijntje is hier dan ook meteen een grote hit.

Het verhaal

Cesar Superoor gaat over een konijntje dat geboren is met heel erg lange oren. Wel vijf keer zo lang als van zijn broertjes en zusjes! Cesar is niet blij met zijn oren en gaat op een dag op zoek naar een oplossing. Zal het hem lukken om de oren te vinden die bij hem passen?

Onze mening

Het verhaal heeft een mooi einde en de peuter vraagt meteen of we het nog een keer kunnen lezen. Ze is het helemaal niet eens met Cesar, die lange oren zijn toch ontzettend schattig? Het boek geeft een mooie basis om te praten over anders zijn en over jezelf zijn en jezelf accepteren. Waarom wil Cesar veranderen? Zou je zelf iets willen veranderen? De peuter zou graag in een kleuter willen veranderen, maar verder is ze wel tevreden gelukkig. 

De illustraties zijn schattig en al die verschillende oren zien er ontzettend grappig uit. Een konijn met olifantenoren ziet er heel erg maf uit, tot groot vermaak van de peuter.

Onze Benjamin is heel blij met zijn oren, maar mocht hij er ooit over twijfelen dan lezen we hem graag Cesar Superoor voor.

Cesar Superoor – Kirstin Rozema | Illustraties: Yanice Dogger | Uitgever: Droomvallei Uitgeverij

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics